Bojan Pavlović: Navijači, dođite u što većem broju podržati nas protiv Širokoga! – Jabuka.tv

Bojan Pavlović: Navijači, dođite u što većem broju podržati nas protiv Širokoga!

Vratar Nogometnoga kluba Sarajevo, Bojan Pavlović, izjednačio je klupski rekord. Naime, pouzdani vratar je u jučerašnjoj utakmici protiv Slobode po 17. put u ovoj sezoni sačuvao svoju mrežu, čime je izjednačio rekord kojega je postavio Miloš Đurković, u šampionskoj sezoni 1984./85.

Učinak Pavlovića je još značajniji kada se uzme u obzir da mu je za to bilo potrebno 27 utakmica, dok je klupskoj legendi, Milošu Đurkoviću za to trebalo 34 utakmice. Pavlović će imati priliku da u preostale tri utakmice BH Telecom Premijer lige BiH postavi novi klupski rekord i na taj način uđe u povijest “bordo” kluba, navodi ScSport.ba.

“Prije svega mi je drago zbog pobjede protiv Slobode sinoć i naravno, sretan sam zbog rekorda, ali moram se zahvaliti i mojim suigračima, kao i treneru vratara i kolegama na golmanskoj poziciji”, kazao je Pavlović, dodavši:

“U svakoj utakmici dajemo svoj maksimum i u potpunosti smo okrenuti ka prvoj utakmici finala Kupa BiH. Želimo pobjedu protiv Širokoga Brijega i pozivam naše navijače da dođu u što većem broju u srijedu na utakmicu i da nas podrže”, zaključio je vratar Sarajeva.

Nogometni klub Sarajevo dočekuje Široki Brijeg u srijedu 10. svibnja na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, s početkom u 18 sati.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.