Bojan Bogdanović neće igrati protiv Grčke večeras – Jabuka.tv

Bojan Bogdanović neće igrati protiv Grčke večeras

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović u subotu navečer završio je na pretragama u bolnici, kao i u nedjelju ujutro, nakon kojih se ustanovilo kako je zvijezda košarkaške reprezentacije zadobila lakši potres mozga.

Kako stvari trenutačno stoje Bogdanović neće igrati u večerašnjoj utakmici 2. kola Eurobasketa protiv Grčke iako je sam izrazio želju za nastupom.

Bogdanović je u 25. minuti nastradao u sudaru s Nebojšom Joksimovićem koji je pokušao blokirati njegovo zakucavanje. Bogdanović je nezgodno pao i snažno udario glavom o parket, te ostao ležati. Iznesen je do hrvatske klupe, gdje se još neko vrijeme zadržao, a potom je u pratnji liječnika napustio.

“Čulo se da je teško pao i jako udario. Liječnicu su preporučili da ne ulazi u igru. Nisu bezveze to rekli, ali znat ćemo realno stanje tek kad dobijemo nalaze pretrage. No, nakon toga me još pet puta tražio da uđe u igru. Znate kakav je Bojan, koliko je tvrdoglav i pozitivan lik, koji bi dao sve da uđe u igru. No, ne postoji taj rezultat koji bi dopustio da se nečije zdravlje ugrozi”, rekao je izbornik Velimir Perasović.

(HINA)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.