Bojan Bogdanović brusi formu u Širokom Brijegu

Košarkaš NBA momčadi Brooklyn Nets Bojan Bogdanović već desetak dana trenira u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. Individualne treninge s njim radi trener druge momčadi Širokog Romeo Bilinovac, a s njim još trenira i bivši igrač Širokog Josip Bilinovac.

”Prvenstvo ovo radim radi sebe, ne ni radi Olimpijade ni reprezentacije, već da napredujem. Romea znam već dugi niz godina, praktično smo kućni prijatelji, tako da mi je izišao u susret, a tu je i Josip s kojim sam zajedno trenirao ima sedam-osam godina, tako da dosta pomaže i meni, a i sebi”, izjavio je za portal Jabuka.tv Bojan Bogdanović.

Hrvatska košarkaška reprezentacija svoju vizu za Rio tražit će na kvalifikacijskom turniru koji se igra u Torinu od 4. do 10. srpnja, a skupini su zajedno s Italijom, Grčkom, Tunisom, Iranom i Meksikom. Samo pobjednik skupine ide na Olimpijske igre. Pripreme hrvatske reprezentacije za ovaj turnir počinju 8. lipnja u Svetom Martinu.

”Nadam se da imamo snagu i dobru ekipu da osiguramo Olimpijske igre, mislim da sada nismo u poziciji da najavljujemo da ćemo ići na Olimpijadu jer su Italija i Grčka u ovom trenutku mrvicu ispred nas, prvenstveno jer Italija igra kući, a iskreno ne znam za Grčku tko će se odazvati, hoće li igrati neki NBA igrači, tako da će o tome puno ovisiti. Nema predaje, samo da nas ozlijede zaobiđu”, rekao za je za portal Jabuka.tv Bojan Bogdanović.

27-godišnji Mostarac trenirat će na Pecari još nekoliko dana.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.