Boho chic terase s kojih ne želite otići

Kućni dekor boho stila, može biti lako kreiran jer ne zahtjeva previše uklapanja, a uvijek možete iskoristiti nešto recikliranih ili retro materijala, uklopljenih u jedan dobar “uradi sam” projekt.

Ukoliko osjećate kako bi boho predstavljao pravo rješenje za dekor vašeg doma, ali ne znate odakle biste počeli, najbolje bi bilo pokušati sa njegovom primjenom na trijemu ili terasi.

Ukoliko živite u kući, trijem ili terasa predstavljaju prvo što vaši gosti vide, tako da je najbolje da im omogućite komforan osjećaj slobodnog duha. Predstavljamo vam nekoliko najboljih načina za uklapanje boho šik stila i maksimalno uživanje u vašim eksterijerima.

Namještaj

Odaberite komade namještaja prema veličini svog prostora. U slučaju da je on skromne kvadrature, opredijelite se za nekoliko predmeta, ljuljačku, klupu, stolicu ili otoman, ali onda kada je prostor nešto izdašniji, slobodno kreirajte prostor za sjedenje ili možda čak, ručavanje i spavaću zonu boho stila ispred svoje kuće ili na terasi u stanu, zašto da ne, piše Dizajn doma.hr.

Kada se radi o namješaju za boho terase i trijemove, možete izabrati bezvremensk9ii stol, nekoliko klupa i stolica od ratana, kožni otoman ili pleteni stol. Klasični kredenac može biti korišten kao bočni stol, dok makrame mreža za ležanje dolazi kao predivan komad, čak i onda kada se radi o malim površinama i savršeno se uklapa u boho koncept. Ako ste ljubitelj svijetlih nijansi, opredijelite se za raznobojne i vedre ili neutralne postave.

Dekor

Dekor stvara boho prostor. Prije svega, bitno je odabereti svijećnjake, najbolji su oni marokanskog dizajna, kako biste osvjetlili svoj trijem ili terasu, mada su viseći komadi pletenih abažura podjednako poželjni. Pored toga, potražite tekstile vedrih obrazaca, tepihe, posteljine, jastuke, koji mogu unijeti jak boho osjećaj i lako biti kreirani putem raznih “uradi sam” projekata, ukoliko ste dovoljno vješti.

Na kraju, možete dodati pletene košare i detalje od ratana, sa kojima ćete unijeti slobodouman osjećaj. Jedna od glavnih stavki boho prostora jeste dodavanje cvijeća i različitog zelenila u saksijama. Ove prirodne karakteristike mogu biti postavljene bilo gdje, a onda kada ne posjedujete dovoljno mjesta, svoje sadilice i saksije možete postaviti da vise, kreirati čitavu viseći ili vertikalni vrt.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.