Bogdanović otvorio dušu na Facebooku – Jabuka.tv

Bogdanović otvorio dušu na Facebooku

”Cijeli svoj život sanjam medalju i veliki uspjeh hrvatske košarkaške reprezentacije. Sanjam kako cijelu Hrvatsku činimo sretnom i ponosnom. Žrtvujem sve kako bismo napravili velik rezultat i bio sam siguran da je 2015. godina velikog uspjeha. Za Hrvatsku sam spreman uvijek dati i srce i glavu i tijelo. Svee! Veliku ste mi podršku dali uoči prvenstva i na samom prvenstvu i na tome vam svaka čast i najveće hvala. Obveza i dužnost svih nas je bila poginuti za nacionalni dres i nadmašiti sva vaša očekivanja,” objavio je hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović u ponedjeljak navečer na svom Facebook profilu.

Nedopustiv način 

26-godišnjem igrač Brooklyn Netsa, kao i svim igračima te stručnom stožeru, ispadanje u osmini finala Eurobasketa protiv Češke nije nimalo ”dobro leglo”, a pogotovo činjenica da su izgubili šansu za odlazak na Olimpijske igre u Riju dogodine.

Nakon što je ‘ohladio’ glavu, popularni ”Babo” je na svom Facebook profilu objavio emotivno pismo upućeno navijačima, a u kojem je, između ostaloga, i sam sebi uputio kritiku.

”U nedjelju se sve odvijalo upravo suprotno. Od tisuću načina kako se može izgubiti ovo je sigurno najteži i najgori. Nedopustiv način”, napisao je.

Cijeli svoj život sanjam medalju i veliki uspjeh hrvatske košarkaške reprezentacije. Sanjam kako cijelu Hrvatsku činimo…

Posted by Bojan Bogdanovic on Monday, 14 September 2015

Nemam dovoljno riječi

Dodao je kako se želi ispričati svim istinskim navijačima i svima koji žele dobro hrvatskoj košarci za ”dva sata užasa koja ste doživjeli protiv Češke”.

”Nemam dovoljno riječi kojima bih opisao svoje razočaranje s obzirom na način na koji smo ispali s prvenstva. Preuzimam na sebe najveću odgovornost za ovaj neuspjeh. Trebao sam nositi momčad do pobjede. Hvala Rađi, Vrankoviću i ostalim istinskim veličinama na komentarima i savjetima. Cijenim ih jako. Moja očekivanja su bila iznimno visoko postavljena. Ovo je trebala biti godina hrvatske košarke, a na kraju je postala godina koju bih najradije da se nije nikada dogodila. Previše sam razočaran. Ali okrećem se budućnosti. Ma koliko to u ovom trenutku smiješno, neozbiljno i glupo zvučalo, ja i dalje slijepo vjerujem u Hrvatsku i velik rezultat u bližoj budućnosti!”, zaključio je Mostarac.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.