Bodrite svog EURO favorita uz Jägermeister

Četiri tjedna nogometa, 51 utakmica u kojoj će nastupiti 24 reprezentacije, obećavaju puno uzbuđenja na zelenim terenima francuskih stadiona. Mjesec dana apsolutnog uživanja u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – nogometu.

Jägermeister je odlučio dati doprinos ovom natjecanju kako bi navijanje za vaš omiljeni tim bilo što vatrenije. Svi vjerni navijači moći će bodriti timove uz posebno dizajnirane boce minijature od 0,02 L, koje umjesto standardne etikete imaju kreativno dizajnirane vizuale zastava i to svih 24 zemalja sudionika EURO-a 2016.

Nije prvi put da se Jägermeister veže za nogomet. Naime, poznata je činjenica da je upravo Jäger prvi u povijesti marketinga još davne 1972. uveo koncept oglašavanja na nogometnim dresovima. A ovo prvo posebno izdanje boca još je jedan u nizu načina na koji se popularni njemački brand približava svojim potrošačima na mjestima gdje se okupljaju, kako bi podcrtao dobru zabavu.

Svog favorita možete izabrati između 24 reprezentacije i podržati ga uz minijaturne Jäger boce koje mogu poslužiti kao pravi navijački suvenir!

Svi navijači svoje favorite mogu šapnuti Jägerovom jelenu na službenoj Jägermeister stranici na linku Bit.ly/jagereuro2016, gdje se nalazi specijalna aplikacija na kojoj će moći predvidjeti pobjednika cijelog prvenstva. Pet najbržih fanova s točnim odgovorom imat će priliku osvojiti vrijedne Jägermeister gift boxove! Jelen savjetuje da budete pažljivi pri prognoziranju favorita i ne zaboravite da je „lopta okrugla“, te da svatko može pobjediti.

Are you in?Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.