Blizanke iz BiH osvajaju Instagram! Zgodne sestre skupile na Instagramu skoro 200.000 pratitelja

Blizanke Jakić iz Odžaka, koje već duže vrijeme žive u Njemačkoj, u vrlo kratkom vremenskom razdoblju osvojile su Instagram zbog svoje fizičkog izgleda, ali i zbog nevjerovatne međusobne sličnosti.

Ove 23-godišnje sestre na svom Instagram profilu nazvanom “jakictwins” za vrlo kratko vrijeme uspjele su skupiti čak 181.000 pratitelja, a postale su planetarno popularne kada su objavile video kako žongliraju s francuskim mladim reprezentativcem i nogometašem Vincentom Koziellom.

Blizanke, koje su svoje profile napravile tako da im javnost ne može ući u trag imenima, rođene su u razmaku od samo 13 minuta i od tog trenutka su nerazdvojne, kako u stvarnom životu tako i na društvenim mrežama.

Savršeno tijelo pokazuju tako što poziraju u kupaćim kostimima, uskim trenerkama ili tajicama, a na nekoliko fotografija poziraju i potpuno gole iako su suptilno uspjele prekriti intimne dijelove tijela peškirom.

jakictwins

Uprkos tome što već duži niz godina žive u Njemačkoj, gdje i studiraju, one se nerijetko odlučuju na posjetu balkanskim zemljama. Upravo su prije nekoliko dana okončale svoje ljetovanje na Jadranu.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.