Blagdanski vikend u Mepas Mall-u

Blagdansko raspoloženje u Mepas Mallu nije izostalo ni proteklog tjedna, gdje su za sve posjetitelje centra bila upriličena brojna uzbuđenja.

Najmlađi posjetitelji imali su priliku već u četvrtak uživati u čarobnoj noći prepunoj smijeha, zabave i akrobacija uz Kids acrobat show, a druženje se nastavilo i u petak poučnom dječjom predstavom „Reciklaža nije gnjavaža“.

U subotu nas je posjetio nezaobilazni Djed Božićnjak, koji je najmlađe razveselio Kandit iznenađenjima i besplatnim slikanjem, a nakon toga je blagdanski ugođaj upotpunio božićni koncert Akademskog zbora Pro Musica.

Pored događaja koji su bili pripremljeni za najmlađe, stariji su posjetitelji uživali u blagdanskoj noćnoj avanturi, kroz Late Midnight shopping, gdje su imali priliku doživjeti shopping po super sniženim cijenama te priuštiti sebi i svojim najbližima poklone za predstojeće blagdane.

Svi su posjetitelji upisom svojih računa na našoj Facebok stranici mogli sudjelovati u nagradnoj igri te povećati svoje šanse za osvajanje jednog od 2 iPhonea6, 3 zimovanja ili neke druge od 50 vrijednih nagrada.

Za kraj ovog blagdanskog druženja, održana je treća po redu biciklijada Djedova Božićnjaka kroz Mostar. Početak i završetak biciklijade bio je ispred našeg centra, gdje je upriličeno blagdansko ozračje uz glazbu i blagdanske poslastice, a posjetitelji su mogli vidjeti kako se Djedovi Božićnjaci snalaze na klizaljkama.

bosiz-u-mepasu23 bosiz-u-mepasu22 bosiz-u-mepasu21 bosiz-u-mepasu20 bosiz-u-mepasu19 bosiz-u-mepasu18 bosiz-u-mepasu17 bosiz-u-mepasu16 bosiz-u-mepasu15 bosiz-u-mepasu14 bosiz-u-mepasu13 bosiz-u-mepasu12 bosiz-u-mepasu11 bosiz-u-mepasu10 bosiz-u-mepasu09 bosiz-u-mepasu08 bosiz-u-mepasu07 bosiz-u-mepasu06 bosiz-u-mepasu05 bosiz-u-mepasu04 bosiz-u-mepasu03 bosiz-u-mepasu02 bosiz-u-mepasu01

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.