Blackview predstavio novi izdržljivi smartphone i pametni sat – Jabuka.tv

Blackview predstavio novi izdržljivi smartphone i pametni sat

Kompanija Blackview ovaj tjedan predstavila je novi model robusnog pametnog telefona BV5500 Plus te novi pametni sat X1.

Novi smartphone prvenstveno je namijenjen aktivnim osobama koje puno vremena provode u prirodi i sportskim aktivnostima te traže izdržljivi uređaj namijenjen korištenju u zahtjevnim uvjetima (radi na temperaturama od -30 do 60 stupnjeva Celzijusa) koji će bez problema izdržati udarce i padove s visine do 1,5 metra. Također, dolazi i sa zaštitom od prašine i vode pa tako može do jedan sat provesti 1,5 metara uronjen u vodu.

Što se klasičnih smartphone opcija tiče, Blackview BV5500 Plus dolazi s ekranom dijagonale 5,5 inča rezolucije 1440×720 piksela, pokreće ga MediaTekov procesor MT6739, ima 3 GB radne memorije i 32 GB memorije za pohranu podataka.

Sa stražnje strane nalaze se dvije 8 MP kamere, dok kapacitet baterije iznosi 4400 mAh. Treba spomenuti još i posljednju verziju Googleova mobilnog operativnog sustava (Android 10) te opciju brzog otključavanja telefona prepoznavanjem lica.

Pametni sat Blackview X1 cjenovno je povoljni pametni sat s klasičnim funkcijama koji bi, među inim, korisnike trebao privući i s baterijom koja može izdržati 10 dana klasičnog korištenja s jednim punjenjem.

Povezivanjem s telefonom na njemu se prikazuju sve obavijesti kao i na smartphoneu, a iz Blackviewa naglašavaju i 9 modova za sport i praćenje sportskih aktivnosti te nezaobilazan senzor za praćenje otkucaja srca, piše Zimo.co.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.