Bizaran gaf: Proglasili ga mrtvim, održali minutu šutnje, a on bio kod rodbine

Dablinski amaterski klub Ballybrack FC izvijestio je kako je njihov igrač Fernando Nuno La-Fuente umro u prometnoj nesreći te je zbog toga njihova utakmica za vikend protiv Arklow Towna odgođena, dok je prije svih ostalih susreta održana minuta šutnje.

Međutim, došlo je do informacije kako je La-Fuente živ i trenutno u svojoj rodnoj Španjolskoj, a liga je već pokrenula istragu. Vijest o njegovoj smrti objavljena je čak u novinama uz izražavanje ”iskrene sućuti” njegovoj obitelji, prije nego što je otkriveno da La-Fuente zapravo nije umro.

Došlo je do ogromne pogreške koja je proizašla iz dopisivanja koju je poslao jedan naš član prema Leinster Senior League. Održan je izvanredni sastanak, a osoba koja je povezana s time oslobođena je svih nogometnih dužnosti unutar Ballybrack FC-a, stoji u priopćenju kluba.

Klub je kontaktirao s Fernandom kako bi potvrdio gdje se nalazi. On se dobro osjeća i prihvatio je našu ispriku. Ovu tešku i neprihvatljivu pogrešku napravila je osoba koja je doživjela neke osobne poteškoće nepoznate drugim osobama u klubu, dalje se navodi, prenosi Gol.hr.

U ovoj fazi možemo samo poslati iskrenu ispriku Leinster Senior Leagueu, našim protivnicima Arklow Townu i nogometnim navijačima koji su u posljednje vrijeme kontaktirali s nama i pružili nam podršku u svemu, zaključili su iz dablinskoga amaterskog kluba.

Predsjednik lige David Moran izjavio je da je tajnica kluba već ranije podnijela ostavku.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.