Bivši trener NK Široki Brijeg spasio Solin ispadanja iz lige na 100. godišnjicu kluba

Ekipa Varaždina novi je član 1.HNL, dok je pred posljednje 26. kolo bilo dosta nepoznanica kada je u pitanju ekipa koja ispada iz lige.

Pet ekipa je strahovalo za ostanak, a na kraju će ligu napustiti ekipa Lučkog, koja je osvojila 24 boda, te ju je samo bod dijelio od ostanka u ligi.

NK Solin koji ove godine slavi 100 godina kluba nakon prvog dijela sezone zauzimao je posljednje mjesto na tablici. Rukovodstvo kluba u zimskoj pauzi za trenera je dovela bivšeg trenera Širokog Brijega, Čelika i Viteza.

Riječ je o Borisu Paviću, koji je na početku ove sezone vodio momčad Širokog Brijega, ali je smijenjen na Pecari, iako je nakon sedam kola bio jedini trener bez poraza u ligi.

Pavić nije dugo bio bez posla, te se odlučio na polusezoni prihvatiti teškog posla, a to je ostaviti NK Solin u 2.HNL na 100 godišnjicu kluba.

Solin je u subotu slavio Pavića, koji je u drugom dijelu sezone u 13 utakmica upisao samo dva poraza, te prvenstvo okončao na 10. mjestu s 28 bodova na svome kontu.

Pavić se tako specijalizirao za spašavanje ekipa koji se grčevito bore za opstanak, tako je već dva puta ostavio Čelik u Premijer ligi, dok je to uspio i s ekipom Solina, prenosi Sportsport.ba.

Sigurno da ovaj stručnjak iz Sinja neće ostati u Solinu, te se u narednom periodu očekuje novi angažman, a možda i povratak u Premijer ligu na klupu nekog kluba.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.