Biserka Petrović: Novak me jako podsjeća na Dražena

Novak Đoković je prije dolaska u Zadar nekoliko puta istupao u medije i rekao kako bi volio za vrijeme boravka u Zadru posjetiti i Šibenik.

Rekao je da mu je želja obići spomenik i spomen-sobu Dražena Petrovića na Baldekinu, a Biserka Petrović pozdravlja tu ideju i vjeruje kako će se to i dogoditi.

Još ne znam hoće li Novak doći u Šibenik. Takav je bio plan, ali javili su mi da je došlo do nekih izmjena. Sve bi mi trebalo biti poznato tijekom današnjeg dana.

U svakom slučaju, ako Novak ne uspije doći u Šibenik, otići ću ja u Zadar, jer je izrazio želju da budem na otvorenju njegovog humanitarnog turnira u Zadru. Novak je, inače, prije izbijanja epidemije htio doći u Draženov muzej u Zagrebu, ali onda se dogodilo što se dogodilo pa je to odgođeno. Što se tiče posjeta Šibeniku, sigurna sam da će, ako i ne uspije ovaj, doći neki drugi put, jer Novak stalno ljetuje u Dalmaciji, tako da će biti prilika, rekla je za Šibenski portal Biserka Petrović pa je dodala:

Veliki sportaši u pravilu su i veliki ljudi. Takav je i Novak, fantastičan momak, koji dolazi iz prekrasne obitelji. Sjećam se kada sam bila na Final Fouru u Beogradu, njegovi roditelji bili su stalno uz mene, od tada traje naše prijateljstvo. Jako me podsjeća na Dražena, ta njegova želja da pomogne, bude uz ljude, učini ih sretnima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.