Bingo: Sačuvat ćemo radna mjesta i obnoviti spaljeni objekt

Radnici neće ostati bez posla, a čim se steknu uvjeti krenut će se u obnovu centra.

”U požaru koji se dogodio u tržnom centru Bingo u Mostaru 22. travnja u večernjim satima, naš centar u potpunosti je izgorio. U ovoj potresnoj situaciji, sreća je što nema ljudskih žrtava, a naša najveća vrijednost – naši zaposlenici – su zbrinuti i dobro su. Jedan dio zaposlenika je raspoređen u naše druge trgovine na području Mostara, a ostali su počeli s korištenjem godišnjega odmora. Nakon ovoga, ubrzo ćemo praviti nove preraspodjele kako bi se sačuvala radna mjesta”, priopćili su iz TC Bingo.

O novčanoj vrijednosti štete još uvijek je rano govoriti, rekli su iz Binga, dodajući da će krenuti u obnovu centra čim se stabilizira situacija i završe sve potrebne radnje.

”Naše ostale poslovnice u Mostaru su na raspolaganju našim cijenjenim kupcima, koji su do sada obavljali kupovinu u centru kojega je zadesio požar. Zahvaljujemo svima onima koji nam putem društvenih mreža, poslovnih kontakata ili medija pružaju podršku, a posebno zahvaljujemo našim zaposlenicima, kupcima, poslovnim partnerima, građanima Mostara i vatrogasnim i policijskim službama, jer su uz nas bili od samoga početka nesreće”, priopćili su iz Binga.

>> Pročitajte i: Dirljiv status Mostarke o požaru u Bingu: Ja neću biti dobro jer ljudima pored mene nije dobro

Podsjetimo, jutros su u objektu stečeni uvjeti za obavljanje očevida, a pripadnici sektora krim. policije HNŽ-a već su u objektu, uz stalni nadzor vatrogasne postrojbe, te se u narednom razdoblju očekuju informacije o uzroku požara, prenosi Bljesak.info.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.