Bill Gates na ulici čekao u redu za burger, pomfrit i Colu

Bivši zaposlenik Microsofta Mike Galos na Facebooku je objavio fotografiju Billa Gatesa kako čeka u redu za burger ispred lanca brze hrane Dick’s u Seattleu.

Kad si vrijedan oko 100.000,000.000 dolara, vodiš najveću humanitarnu organizaciju u povijesti svijeta i čekaš u redu za burger, pomfrit i Colu u Dick’su kao svi mi… Ovako se ponašaju bogati ljudi, za razliku od pozera sa zlatnom školjkom u Bijeloj kući, napisao je Galos uz fotografiju koja je podijeljena 14 tisuća puta.

Bill ne voli pozornost, ali je prijateljski raspoložen i shvaća da je pomalo zvijezda… Pričao sam s njim ranije na nekim zabavama, ali ga ne znam dovoljno dobro da mu priđem ovako, ispričao je Glaos, prenosi Daily Mail.

Oj, Bill! Deluxe i čokoladni shake?, Bill je legit, Odrastao sam na burgerima iz Dick’sa, drago mi je vidjeti Billa u ovoj situaciji, bili su samo neki od komentara.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Gates je normalan covjek, filantrop, ogromni humanitarac. Ukratko sve je ono sto 99,98 posto hercegovackih tajkuna, politicara, ne moze i nikad nece shvatiti, kamoli se tako ponasati. Bez obzira sto su im puna usta vjere, domovine, drustva, odgovornosti, uz nezaobilazne prve redove u Crkvama. Ali ne shvacaju poantu, jer su siromasni duhom, a bogati kradoljubljem.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.