Bila je favoritkinja za Miss, a onda je progovorila

Među 51 djevojkom u Las Vegasu za titulu Miss Amerike natjecala se i Nadia Mejia, Miss Kalifornije.

Nadia je bila favoritkinja što govori i činjenica da je ušla u Top 5, no onda joj je presudio, kako to u većini slučajeva biva, odgovor na pitanje žirija.

Žiri je zanimalo kako bi smanjila jaz između bogatih i siromašnih, a prema snimci, čini se da su je zatekli jer joj je trebalo neko vrijeme da uopće progovori.

“Mislim da bogati i siromašni ne bi trebali biti toliko razdvojeni, postoji srednja klasa. Bogati bi trebali više davati, a siromašni trebaju puno raditi. Srednja klasa treba se naći u sredini.” odgovor je spomenute misice koja je ubrzo nakon svog odgovora postala pravi hit na društvenim mrežama.

miss amerike

Nova Miss Amerike je 26-godišnja Deshauna Barber koja pažnju plijeni svojim životopisom. Naime, sa samo 17 godina pridružila se vojsci, a isto su učinili i njezini brat i sestra. Aktivna je i u programu rehabilitacije ratnih veterana oboljelih od PTSP-a.

(jutarnji.hr)

3 komentara

  • Ova je pobijedila jer se “pridružila vojsci”. A znamo da je američka vojska agresivna i negativna. Sva su joj djelovanja izvan SAD, a dobro je poznato što su sve činili u Vijetnamu, Koreji, na Karibima, Bliskom istoku, Latinskoj Americi i svuda gdje su stigli.

Komentiraj: