Bijela košulja je vječni must-have: Četiri savjeta kako je izabrati!

Zašto trebate obratiti pozornost na modele u muškom stilu i kako saznati koja vam nijansa bijele boje pristaje? Odgovaramo na glavna pitanja!

Bijela košulja odjevni je predmet bez kojeg je nemoguće zamisliti vašu garderobu, piše Cromoda.hr.
Ona je jedna od temeljnih komada, stoga njenom odabiru treba posvetiti posebnu pažnju. Nabrajamo glavna pravila uspješne kupovine:

1.Prednost muškom kroju

Prednost dajte bijelim košuljama u muškom stilu, to jest, ne onim uskim. One vas mogu činiti dosadnima, izgledat ćete kao da nosite uniformu. Možda čak nije loša ideja pogledati u muški dio dućana.

2.Birajte opušten kroj

Birajte opuštenu košulju ravnog kroja. Nemojte birati pripijene modele jer oni pokazuju vašoj okolini ono što ona uopće ne treba vidjeti: donje rublje, naslage na trbuhu itd.

3.Kvaliteta materijala

Tražite kvalitetan materijal s kvalitetnim gumbima i kopčanjem. Nema ništa gore od košulje od jeftinog pamuka i loših plastičnih gumbića. Bijela je košulja jedan od temeljnih odjevnih predmeta i na njoj ne treba štedjeti.

4.Uzmite dvije

Uzmite odmah dvije. Ako ste našli bijelu košulju koja vam savršeno pristaje, uzmite dva komada. Stvar je u tome da je bjelina ono što je najprivlačnije na njoj. Košulju koja je požutjela ili posivjela nosite ispod neke druge odjeće.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.