BiH i Hrvatska potpisale Plan bilateralne vojne suradnje – Jabuka.tv

BiH i Hrvatska potpisale Plan bilateralne vojne suradnje

Pomoćnik ministra obrane Bosne i Hercegovine za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović i vojni izaslanik Republike Hrvatske u BiH brigadir Davor Kiralj u četvrtak 25. veljače 2021. godine u Sarajevu su potpisali Plan bilateralne vojne suradnje Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske za 2021. godinu.

Prema potpisanom Planu bilateralna vojne suradnje, u koju su uključene Oružane snage Bosne i Hercegovine i Oružane snage Republike Hrvatske, ove je godine planirano ukupno 27 zajedničkih aktivnosti u Hrvatskoj i 14 u Bosni i Hercegovini, na polju vojnog školovanja i obuke, vježbi i vojnih natjecanja te zajedničkih susreta na visokoj i ekspertskoj razini.

Šajinović i brigadir Kiralj obostrano su istaknuli zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom vojski i ministarstava obrane u cilju daljeg razvoja dobrosusjedskih odnosa BiH i Hrvatske te izrazili uvjerenje da će se suradnja i dalje proširivati u duhu euroatlantskih integracija, na dobrobit obje zemlje, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

 • Ovo je prvi korak ovome nek se prikljuci i srbija, crna gora, kosovo i sjeverna makedonija i ostali slaveni , pa cemo pokazat švabama.

 • Tko najvise prica o lopovima. Ukrao ovaj, ukrao onaj. Vjerujte mi, posten čovjek nikada ne vidi u drugome lopova. Procitajte bilo koju knjigu o tome pa cete vidjeti da se svi znanstvenici slažu sa ovom cinjenicom. Toliko o ovom što govori o kradezeu. A u stvari HDZ ti spriječava ponovnu kugoslaviju bez koje teško dišeš. Mi svi slobodno dišemo, sloboda govora dok to u tvojoj propaloj sugoslaviji nije bilo moguće. Nema vise odlazaka u SUP da bi prijavili susjeda kako pjeva Vilu Velebita. Samim tim nestala mnoga radna mjesta za nesposobne.

 • Toliko naznaka ima da se Srbija opet sprema napasti susjedne države. Isto kao devedesetih
  , pričinjavaju im se ustase. Mozda bi im trebalo isporuciti spomenik iz Jasenovca a ostavitu kosti naših hrvatskih vojnika koji su branili svoj dom isto 41 kao i 91. Dobro su im rekli, slepaju se sa Židovima koji su stvarno stradali od fašizma dok na nasem podrucju su fasisti bili isti kao i 91 a to su cetnici i partizani. Film Dara iz Hasenovca je samo pokazao svijetu kakvi su Srbi i tko je najveci zločin napravio na prostoru Balkana. SRBI SU SA FILMOM O DARI PUCALI SAMI SEBI U NOGU. PIKAZALU SU I KAKO SU SPOSOBNI U IZMISLJANJU KAKO UBITI COVJEKA NA NAJSVIREPIJI NACIN, MISLIM DA JE TVORAC OVOG FILMA OSOBA ZA PSIHIJATRIJE. Svaka cast Srbima koji nisu htjeli rat kao sto je bio i Bogić Bogicevic

 • Nasla krpa zakrpu
  HV je sirotinja a
  OSBiH su smijesna sirotinja
  HV imade mornaricu bez plovila a mozda i bez mora, zrakoplovstvo bez zrakoplova,
  Zasto ce im suradnja
  Aha
  Imadu vojne orkestre
  Mogu zajedno svirati k….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.