BiH: 18 ilegalnih migranata bit će deportirano u matične zemlje – Jabuka.tv

BiH: 18 ilegalnih migranata bit će deportirano u matične zemlje

Osamnaest ilegalnih migranata bit će protjerano iz Bosne i Hercegovine nakon što ih je u srijedu uhitila policija u okolici Sarajeva, a neke od njih povezala s počinjenjem kaznenih djela, potvrdilo je tijekom dana Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Veliki broj policajaca u jutarnjim je satima ušao u migrantski centar Ušivak, kod mjesta Blažuj, gdje boravi oko 1.500 osoba, a tragali su za osobama i dokazima povezanih s kaznenim djelima.

Policija je priopćila kako je tijekom racije identificirala trojicu migranata koji su počinili različita kaznena djela. Uhićeni su jedan Alžirac i dva Marokanca i prebačeni u pritvor, gdje će čekati deportaciju iz BiH u matične države.

Mjera deportacije izrečena je još petnaestorici migranata koji su se u BiH prijavili pod lažnim identitetom. U pitanju su četiri državljana Afganistana, tri državljana Pakistana, tri državljana Indije, dva državljana Alžira, jedan državljanin Maroka, jedan državljanin Gvineje i jedan državljanin Irana, prenijela je Hina.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.