Biden: Vladimir Putin gubi ‘rat u Iraku’

Joe Biden je rekao da Vladimir Putin gubi “rat u Iraku”  u nizu grešaka koje je napravio 80-godišnji predsjednik.

Odgovarajući na pitanja novinara, Biden je rekao: Teško je reći, ali on očigledno gubi rat u Iraku.

Gubi rat kod kuće. I nije samo NATO. Nije samo Europska unija. To je Japan. To je, znate, 40 nacija, kazao je on misleći na opoziciju protiv Putina, navodi Sky News, prenosi Fena.

Ruski predsjednik Vladimir Putin izveo je potpunu invaziju na Ukrajinu u veljači 2022. godine, a rat traje do danas. SAD i njihovi saveznici izvršili su invaziju na Irak 2003.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Senilna izopačena dalaBu,oni demokrati,Clinton ,Obama ovi stari jarac su kreatori svakog zla na ovom svitu a tu je naravno kraljevstvo VB

  • Bolestan čovjek na ovako odgovornom mjestu ne drži se slučajno. Uzimajući trenutne okolnosti u svijetu za svaki “krivi” potez, npr upotreba/neupotreba nuklearnog oružja, biti će kriv bolestan čovjek, a dobro znamo ko vuče konce

  • Pa zato ga je hazarija i dovela na vlast da mogu radit s njim što hoće i kako hoće.Oni su i trampa iskoristili dok im je trebao a onda su ga poput istrošenog kondoma odbacili jer im više nije trebao.

  • Ovakav lik drzi šifre za atomsko i nuklearno oruzje. Sprdacina od čitavog svijeta. Sto se blamiraju vise. Ima li Amerika mlađeg presjednika. Ili se sprema nesto veliko zasta im bas ovakav treba. Boze sacuvaj. Zelenski isti i jos gori.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.