Beyonce je pokupila skoro sve nagrade na MTV-jevoj dodjeli

Beyonce (34) je dominirala dodjelom MTV-jevih glazbenih nagrada (VMA) u nedjelju navečer u New Yorku s osam osvojenih nagrada, uključujući najvažniju – video godine.

U noći u kojoj su vladale žene, Britney Spears (34) vratila se nakon VMA pozornicu nakon deset godina, a Rihanna (28) je dobila nagradu Michael Jackson Video Vanguard.

Beyonce je zamalo ‘srušila’ Madison Square Garden nastupom u kojem je spojila pet pjesma s albuma “Lemonade” posvećenih izdaji, osveti, ženskoj snazi i dobila dugotrajne ovacije. Njezin nastup najavljen je samo tri sata prije početka svečanosti. Na crvenih tepih stigla je s majkama trojice afroameričkih muškaraca koje je ubila policije u posljednje dvije godine, prenosi 24sata.hr.

Njezin politički nabijen video “Formation” pobijedio je Adelin povratnički singl “Hello,” Drakeov “Hotline Bling”, “Sorry” Justina Biebera i “Famous” Kanye Westa.

Također je osvojila nagrade za najbolji ženski video, za koreografiju, montažu i nagrade u kategorijama u kojima glasaju gledatelji.

Rekorder MTV-ja ipak je ostao Peter Gabriel koji je za svoj “Sledgehammer” prije trideset godina osvojio deset nagrada.

1 komentar

Komentiraj: