Bevandin mandat u Zastupničkom domu dodijeljen Predragu Kožulu

Središnje izborno povjerenstvo BiH razriješilo je Vjekoslava Bevandu dužnosti zastupnika u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH. Bevanda je na prošloj sjednici Zastupničkog doma imenovan za ministra financija i trezora u Vijeću ministara BiH.

Nakon što je Vjekoslav Bevanda imenovan za ministra financija i trezora u Vijeću ministara BiH, SIP Bosne i Hercegovine razriješilo ga je 31. ožujka dužnosti zastupnika u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, piše Klix.ba

Njegov mandat dodijeljen je Predragu Kožulu iz Hrvatske demokratske zajednice BiH, koji je danas nakon potpisivanja izjave o prihvaćanju mandata i polaganja svečane zakletve preuzeo dužnost zastupnika.

Kožul je bio kandidat Hrvatske demokratske zajednice BiH za zamjenika ministra prometa i komunikacija BiH. HDZ BiH odlučio je umjesto Kožula na zamjeničko mjesto kandidirati Sašu Dalipagića, piše Klix.ba

Podsjećamo, nakon što je Demokratska fronta za ministra prometa i komunikacija BiH kandidirala Hrvata Slavka Matanovića, HDZ BiH je umjesto Kožula, koji se također izjašnjava kao pripadnik hrvatskog naroda, kandidirao Dalipagića iz reda Ostalih, čime je ispoštovana zakonska odredba koja propisuje da ministar i zamjenik u Vijeću ministara BiH ne mogu biti iz istog naroda.

(www.jabuka.tv)25 komentara

  • definicija rata za ljudski ološ, rat je najkraće vrijeme u kome se stvara učen i pismen čovjek te vrijeme u kome se postaje dobar poduzetnik, ili vlasnik nekretnina, diplomiran doktor, a vrijeme nakon pobjedonosnog rata je vrijeme u kome se postaje najveći hrvat i katolik, moralna vertikala i primjer uspiješnog političara koji će izbavit hrvatski narod koji je Bogu hvala svoju prošlost gradio na moralu te takvim ljudima, sadašnjost mu je upitna, a budućnost gradi na par iskusnih lopova koji ni pred svojim kucom ne mogu zakrpiti par rupa na cesti jer ta cesta nije samo njihova pa je u tome problem, pa zasto bi narod isao naprijed kad nije njihov, njihova je samo uza familija i par dobrih drugova.,…bog i hrvati

  • Slazem se sa Ivanom, on je zasluzio bolje, mozda i neko ministarstvo kao zahvalnost za dobro odradjen predizborni posao, kao nagradu Zapadnohercegovackoj Zupaniji, najace uporiste HDZ a.

  • Kako Hrvati nisu narod, dokaz Bake i ostali slični, ovi koji odu vani nemaju problema sa primanjem u državljanstvo države u kojoj žive i rade, jer nisu se morali odreći ničega. Ukoliko su nekada i bili Hrvati to više nisu, jer ta “laskava” titula pripada samo odabranima tipa Baketa i ostalih. Biti Hrvat danas znači biti lopov, HKDZ-ova uhljeba, ratni profiter i sličnog svjetonazora, a priznaćete da bivši pripadnici hrvatskoga naroda većinom nisu to, jer Hrvati su nekada bili časni ljudi i moglo ih se za riječ držati.

  • Ispada onda, da su nama (hrvatima) bolji i ljepši političari iz redova Srpskog i Bošnjačkog naroda nego naši predstavnici, koje smo izabrali. Onda sa nama nije nešto u redu. Nisu nam ni svi ukućani najljepši i najbolji al su naši.
    Mislim, da je do onih koji pišu ovako negativne komentare. Pa hvalite onda one tamo…

  • Ljubomorne duse primite se posla i radite nesto korisno , okanite se covjeka , koji je pomogao svakome kome je mogao , ovo vjerovatno sami klosari komentiraju i pisu lose o njemu , budite zavidni sebi a ne drugima !

  • kome to je pomogo isusa ti..de nam napisi ,evo npr meni je odnemogo, tribo sam se (kvalificiran) zaposlit na jednom mjestu ali on nije dao jer mu nisam citiram..”simpatican” dakle ja mu zelim svaku srecu ali nemoj te mi od njega raditi heroja

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.