Beljak poručio Komšiću da je Sejdo Bajramović i obična lutka na koncu

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) u Hrvatskoj, i gradonačelnik Samobora, Krešo Beljak oštro je reagirao na Komšićev izbor u Predsjedništvo BiH i njegovu najavu da će tužiti Hrvatsku.

Na svojem Facebook profilu Beljak je objavio status u kojem je Komšića nazvao Sejdom Bajramovićem.

Predstavnik hrvatskog naroda u BiH, u prvom obraćanju HRT-u nakon jučerašnje pobjede, “biranim” je riječima čestitao Hrvatskoj današnji praznik – Dan Neovisnosti, napisao je Beljak u uvodu.

Hvala ti, u ime cijele hrvatske ultradesnice kojoj si odmah prvi dan dao “orkanski” vjetar u leđa. Hvala ti u ime svih nas koji želimo da mržnje i rata na ovim prostorima više nikada ne bude a ova tvoja izjava “šaka je u oko” svima takvima, oštar je bio predsjednik HSS-a.

Svima nama koji ne želimo da ratni huškači, ultranacionalisti, neofašisti i slična ološ ikad više bude relevantan politički faktor niti u Hrvatskoj niti u BiH, ovime si pokazao da si u biti njihov igrač, njihov poltron i njihov adut, poručio mu je Beljak.

Sejdo Bajramović si ti, nikakav Željko Komšić, nikakva građanska opcija niti slične kod nas nažalost neprovedive politike. Obična lutka na koncu drugih, koja služi za novo potpirivanje nacionalističkih duhova i za guranje cijele regije u novi kaos i novo nazadovanje, zaključio je Beljak u svojoj objavi.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Nisam nikakav šovinista, nacionalista da(ako ti je uopće jasna razlika), ali pratim te odavno, tebe i te tvoje otrovne komentare. U stilu su lojavaca sa KLIX.BA, većinom pripadnika jednog naroda bez identiteta i karaktera. Pored vas jedino veće govno je bio Ante Pavelić koji je čitav naš narod doveo u zabludu i držao ga u zabludi do 1992.kada ste pokazali pravo lice i bacali cvijeće pred srpske tenkove u Stocu. Naći ću te, vjeruj mi, barem to danas nije problem.

    9
    1
  • Hrvatski Stolac je simbol idajništva muslimana u ratu. Kada je došlo do koškanja između Hrvata i muslimana, onda su svi muslimani napustili položaje na prvoj crti, ukrali oružje i okrenuli se protiv Hrvata, a Srbima prepustili da ušetaju u Stolac. Srećom, izdaja nije uspjela i hrvatski Stolac je spašen. Kako je spašen tada biti će spašen uvijek i izdajnici muslimani mogu u njemu kmečati do mile volje. Čudna je vjerska sekta u Turčina, a kod poturice još čudnija. Izdati, zabiti nož u leđa, prevariti, zajebati, oteti, ubiti i ništa im nije sveto jer sve je po njihovoj sekti dozvoljeno i to smatraju “likavstvom”. Pa “lukavci” moji izvolite.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.