BBB prosvjeduju protiv Mamića na Maksimiru

Oko 200 pripadnika Bad Blue Boysa okupilo se ispred stadiona Maksimir u znak prosvjeda protiv vodstva Dinama.

Nakon što su se oko 18 okupili ispred ulaza u Zoološki vrt krenuli su prema stadionu gdje ih je dočekala interventna policija. Zasad su obje strane na distanci, policija čuva ulaz u klub, javlja HRT.

Ovim neprijavljenim prosvjedom BBB pokazuju nezadovoljstvo povratkom Zorana Mamića na klupu Dinama nakon smjene Igora Jovićevića.

Policija je propustila predstavnike navijačke skupine u klub. Nakon što su se sedmorica vratila s pregovora, oko 19:15, BBB su se povukli s parkinga i premjestili na stepenice na Maksimirskoj ulici.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

    • Mirkec glupane! Dinamo nije srpsko nego grčko ime, ali Hajduk je srpslko ime. Uzmi riječnik i pogledaj. Mrš na Dalmacija news, tamo je mjesto orjunašima. Bolje prebrojte bodove kojih ste osvojili 400 manje od Dinama u zadnjih 15 godina. Vi se možete uspoređivati sa Solinom i Uskokom, Dinamo je puno viša kategorija. Oni narkomani i besposličari neka ga popuše Mamiću.

  • Dinamo sveto ime to (grčki snaga) ,orjuno Hajduk je bio i ostao ponos titin i zla yu ,a ovi prosvjednici su “možemo”dinamo to smo mi ili naš hajduk koji su kreirali mesić josipović ostojić milanović ,vi nestajete a Dinamo će živit i uvik biti ponos narodu svom Hrvatima zanimljivo kreatori moćnog Dinama smetaju a belica jovič ne smetaju ,a Hrvati ,dragi Bože prosvitli i objavite vi sa portal

  • Cigani zatucani. Srpsko ime mozete promjenit u npr gnk prcija. Molim fb navijace da odu nekada na tekmu pa da vide di se pjevaju hrvatske pjesme i di se jedino vijori hosova zastava.. eto vam mamic i vucic… zar goreg covika i hrvata ima od zagorca…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.