Bankrotirao nakon što mu je bivša žena prokockala skoro 8.000.000 KM

Christopher Forte je za ženin problem s klađenjem saznao tek nakon njihova razvoda, a  zbog svoje zaljubljenosti nije primijetio kako je njegova žena otuđila njemu i njegovim roditeljima gotovo 400.000 KM. Sada već bivša žena mu je rekla kako duguje dvojici poduzetnika 5,5 milijuna kM te da ima nagomilani minus na kreditnoj kartici.

Forte i Julia Posman, koja se u Englesku preselila s dvadeset godina, u brak su stupili 2014., a imali su čak dvije proslave – jednu u Grosvenor Hotelu, a drugu za njenu kinesko-indonezijsku rodbinu u Indoneziji. Na probleme u “raju” Christopher nije dugo čekao budući da je njegova supruga ubrzo počela tražiti njega i njegove roditelje pozajmice tvrdeći kako joj je potrebna imovina u vrijednosti 11 milijuna KM kako bi dobila vizu. “U retrospektivi, to je bila glupost” kaže gospodin Forte. “Ja sam Britanac, ona je bila moja žena i zato smo joj mogli nabaviti legalnu vizu za nekoliko tisuća funti” prenosi Metro.

“Ali ja to tada nisam shvaćao – bio sam zaljubljen. Znao sam se ujutro probuditi, a ona bi sva uplakana tražila još 33 tisuće KM” nastavlja Fonte. Tvrdi da joj je on posudio 100.000 KM , dok su joj njegovi umirovljeni roditelji dali milijun i 100 000 kuna. Ona je cijelo vrijeme tvrdila kako taj novac sjedi na njenom računu. Do 2016. kada je Forte dobio pismo od gospodina Roitera koji mu je rekao da su on i njegov poslovni partner Kaye gospođici Posman posudili 21 milijun kuna, čime je iznos njenog cjelokupnog dugovanja skočio na skoro 8 milijuna KM. Poslije je rekla kako je bratu dala gotovo šest ipo, roditeljima nešto više od dva milijuna kuna, a da je ostatak prokockala.

Nakon razvoda, Posman je pristala platiti 400 tisuća KM koje duguje Fonteu i njegovoj obitelji, ali on tvrdi da još nije vidio niti peni, što ga je primoralo da proglasi bankrot. Trenutačno je smješten u stanu kod svoje rodbine, dok njegova bivša žena živi u stanu na obali nedaleko Hovea. “Ovisnost o kockanju je jedna od najgorih zbog štete koju načini obiteljima. Ona se za mene nije udala zbog novca, ali je primijetila da nisam snažna osoba. Ona ne zaslužuje vizu” zaključuje Fonte, prenosi Večernji list.

(www.jabuka.tv) 


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.