BANJA LUKA: Ocu rekordnih 15,1 godina zatvora zbog silovanja svoje maloljetne kćeri

Okružni sud u Banjoj Luci danas je nepravomoćno osudio na 15,1 godinu zatvora Slobodana T. (45) iz Čelinca, koji je, prema optužnici, više od dvije godine silovao svoju kćer (16). U pritvoru ostaje do pravosnažnosti ove presude, najveće do sada izrečene za silovanje u BiH.

Monstrum je uhićen u svojoj kući, nakon što ga je odala žrtva koja više nije mogla podnijeti očevu torturu. U pretresu je pronađeno oružje i streljivo. Od djevojčice je uzet iskaz u kojem je ispričala kako je postala žrtva vlastitog oca i do najsitnijih detalja opisala golgotu kroz koju je prošla. Njezin iskaz toliko je potresan da istražitelji nisu mogli vjerovati da je neko ljudsko biće bilo u stanju na takav način postupati sa svojim djetetom.

– Djevojčica je u iskazu navela da je očevo iživljavanje nad njom trajalo dvije godine. Nitko nije mogao ostati ravnodušan na detalje tog iskaza i čak je najiskusnijim istražiteljima pozlilo kada su to čitali – kažu iz CJS-a Banja Luka.

Ona je u kući živjela s ocem i majkom, koja je mentalno nestabilna osoba i koja uopće nije bila svjesna što je suprug radio njihovu djetetu.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.