Banja Luka: Iz poslovnih razloga McDonald’s zatvara restoran

Tvrtka “Dreamfoods restorani”, korisnik McDonald’s franšize za Republiku Srpsku, 15. veljače 2015. godine iz poslovnih razloga zatvara restoran McDonald’s u Banjoj Luci.

“Vlasnik franšize McDonald’s za Republiku Srpsku u budućem razdoblju namjerava potražiti alternativnu lokaciju za restoran i nastavit će razmatrati opcije za razvoj brenda na tržištu Republike Srpske”, priopćeno je iz ove tvrtke.

U priopćenju kompanije se navodi kako su svi radnici McDonald’s restorana u Banjoj Luci obaviješteni o zatvaranju restorana i kako će na odgovarajući način biti ispoštovana sva njihova prava na naknadu u skladu s pozitivnim zakonskim propisima u RS. McDonald’s Banja Luka otvoren je u studenome 2012. godine, a investitor “Dreamfoods restorani” u restoran u Gospodskoj ulici uložio je više od 2,5 milijuna KM.

Podsjetimo, slična sudbina je zadesila i tuzlanski McDonalds u listopadu 2014. godine, kad je ovaj restoran zatvoren radi, kako su naveli u menadžmentu kompanije, premještanja na drugu lokaciju.

(Poslovni.hr)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.