Javni poziv poljoprivrednim proizvođačima u Širokom Brijegu

Udruženje građana ”Nešto Više” u okviru projekata ”Podrška razvoja poljoprivrede u Hercegovini”, podržanog od strane USAID-a, raspisuje Javni poziv za poljoprivredne proizvođače u Širokom Brijegu.

Pozivaju se registrirani poljoprivredni proizvođači s područja Širokog Brijega, koji se bave proizvodnjom voća, povrća i/ili ljekovitog bilja, da se prijave za donaciju sadnog materijala u protuvrijednosti od maksimalno 400 KM po osobi.

Sadni materijal koji je predmet donacije može biti iz oblasti voćarstva, povrtlarstva ili ljekovitog/začinskog bilja (sadnice vinove loze i duhana se neće dodjeljivati).

Svaki prijavljeni poljoprivredni proizvođač treba odabrati isključivo jednu vrstu sadnog materijala i jasno navesti sortu odabrane vrste.

Prednost pri odabiru korisnika će imati osobe od 18 do 30 godina, te radno sposobne žene bilo koje životne dobi.

Prijavu na ovaj poziv može podnijeti bilo koji punoljetni član kućanstva ispred jednog poljoprivrednog gospodarstva. Ukoliko se prijave dvije ili više različitih osoba za isto gospodarstvo, sve takve prijave bit će odbačene.

Prijavni obrasci se mogu preuzeti u Registru poljoprivrednih gospodarstava Grada Širokog Brijega ili na web-stranici www.sirokibrijeg.ba, te na web-stranicama www.nestovise.org i www.poljohercegovina.org.

Za prijavu na javni poziv potrebna je sljedeća dokumentacija:

– popunjena prijava
– potvrda o upisu u registar poljoprivrednih gospodarstava Grada Širokog Brijega, s jasno navedenom svrhom za prijavu na ovaj Javni poziv.

Prijave se popunjavaju isključivo tiskanim slovima. Potpisane prijave (isključivo u zadanoj formi) se mogu predati u vremenu od 14. siječnja 2015. do 10. veljače 2015. (do 16 sati) i to na jedan od sljedećih načina:

– na e-mail: [email protected] (ispunjene, potpisane, skenirane, u prilogu
e-maila)
– putem faksa 036/347-296
– u Registru poljoprivrednih gospodarstava u Gradu Širokom Brijegu (od 8-14 sati)
– Osobno u uredu Udruženja ili poštom na adresu kardinala Stepinca 9, Mostar, radnim danima između 10.00 i 16.00 sati.

Odgovornost prijavljenih je da provjere je li njihova prijava stigla i je li evidentirana, na broj telefona 036/347-296.
Bodovanje i odabir korisnika izvršit će se najkasnije do 13. veljače 2015. Odabrani korisnici će biti obaviješteni telefonom o njihovom izboru i daljim koracima najkasnije do 16. veljače 2015 godine.

Isporuka sadnica izabranim korisnicima će se izvršiti u skladu s projektnom dinamikom, te proizvodnim ciklusima o čemu će svaki izabrani korisnik biti obaviješten. Isporuka sadnica neće se izvršiti ranije od 20. ožujka 2015. godine.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.