Bandić: Svi dugovi su plaćeni, Euro će se igrati u Zagrebu!

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na konferenciji za medije obratio se javnosti i najavio da će se Europsko rukometno prvenstvo ipak igrati u Areni, unatoč svim problemima s vlasnicima dvorane.

Bandić je poslao poruku navijačima da kupuju preostale ulaznice, a vlasniku Arene Zagreb Igoru Oppenheimu je poručio:

“Svi dugovi su plaćeni, pozivam baju Oppenheima da mi zabrani ulazak u dvoranu, ajde da te vidim”, rekao je Milan Bandić.

Tvrtka Ingra, koja je gradila zagrebačku Arenu, u utorak je šokirala javnost kad je objavila da se tri dana prije početka Europskog rukometnog prvenstva sprema zatvoriti njezina vrata zbog neraščišćenih računa sa Zagrebačkim holdingom, Gradom Zagrebom i vladom RH.

Europsko prvenstvo počinje u petak u Splitu, a Zagreb je domaćin skupini C u kojoj igraju Crna Gora, Njemačka, Makedonija i Slovenija. Prva utakmica na rasporedu je u subotu u 17:15, kad bi se trebali sastati Crnogorci i Nijemci, piše Index.hr.

Drugi krug Europskog prvenstva, do finalne utakmice, također se prema rasporedu igra u Zagrebu.

Milan Bandić uživo o rukometnom skandalu. Hoćemo li gledati Euro u Zagrebu?

Posted by Index Sport on Thursday, 11 January 2018

Sve ulaznice za utakmice u skupini su rasprodane, a ostalo ih je tek 500-tinjak za polufinale i finale koje se također igra u najvećoj hrvatskoj dvorani koja je otvorena u prosincu 2008. godine i stajala je oko 650 milijuna kuna.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj: