“Bambi i tri promila” pobjednici Jägermeister Student Olympics izazova

U hotelu Blanca na Vlašiću proteklog vikenda održano je finale Jägermeister Student Olympics izazova, u kojem je sudjelovalo osam studentskih ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine. Bio je to vikend koji će svi olimpijci još dugo pamtiti.

Na početku, studenti su baš kao pravi olimpijci trebali istaknuti boje svog tima kroz kreativni izazov crtanja Grba ekipe, te sastavljanjem i intoniranjem himne, osmišljene na temu već poznatih pjesama.

Osim kreativnosti, studenti su nadalje morali pokazati i timski rad, kao i spretnost u nekoliko disciplina: Pikado, Igra asocijacija, Kemijska olovka i boca, Naopaka igra, Prenošenje balona, Zabijanje eksera u dasku i mnoge druge zanimljive timske igre.

Zlatnu medalju s prve Jägerove Olimpijade osvojili su potomci Jägerovog jelena, ekipa „Bambi i tri promila“. Ivan, Sandra, Krešimir i Ivona tim su koji se sastoji od četiri lingvista. Ovo šaroliko društvo prijatelja odlučilo su na zajedničku avanturu kako bi se malo bolje upoznali, ali i u zajedničkom cilju odlučno napalo medalju zlatne boje i na kraju trijumfiralo. Svi članovi ekipe su sportaši koji su navikli na pobjede i, kako su nam otkrili, znaju kako se boriti za istu.

-Puno smo se trudili u samim kvalifikacijama i bili smo presretni kada smo pozvani na Vlašić da se borimo za medalju. Na Olimpijadu smo došli puni entuzijazma, a otišli još sretniji. Trudili smo se kroz cijeli izazov da što bolje savladamo sve zadatke koje je Jägermeister stavio pred nas i stvarno smo bili presretni kad smo čuli da smo mi pobjednici. Upoznali smo mnogo novih i zanimljivih osoba, što je samo upotpunilo cjelokupno iskustvo. S jednom ekipom smo već i dogovorili druženje – izjavili su članovi tima „Bambi i tri promila“ nakon natjecanja.

Drugo mjesto osvojila je ekipa „Fraci“, a treće „Jägerovi anđeli“.

Nakon cjelodnevnog natjecanja, studenti su uživali u nezaboravnoj zabavi koju je samo za njih organizirao Jägermeister. Međutim, prije zabave imali su priliku sudjelovati u još jednom izazovu i osvojiti vrijednu nagradu za cijeli tim. Sve što su trebali uraditi jest prijaviti jednog člana koji će uz pomoć koktel majstora napraviti jedan od dva Jägermeisterova koktela, Jäger Q ili Jäger Fresh. Najbolji u ovom izazovu pokazao se tim „Trudnice“ , koji je sa sobom ponio Jägerovu Tap Mašinu, kako bi sa svojom ekipom i prijateljima u svakoj prilici ovo piće mogli piti onako kako ga je najbolje konzumirati – ledeno hladno (-18⁰C).

Uvjerili smo se da smo na Vlašić pozvali odlične ekipe, vesele mlade ljude spremne na izazove i zabavu, koji, istovremeno, poštuju raspored koji je neminovan da bi se cijeli program izveo od početka do kraja! Svi skupa smo se odlično zabavili i nasmijali, posebno studentskim himnama i izvedbama istih pred auditorijem. U pripremi je i video s Olimpijade kako bi drugi studenti vidjeli što su propustili. Sigurna sam da će se poželjeti prijaviti iduće godine – kazala je Kristina Naletilić, brand manager njemačkog brenda za BiH.

Jägermeister je uspio u svom naumu, a to je – okupiti mlade na jednom mjestu, obezbjediti im odličan sadržaj, zabavu i druženje. Vikend ludog provoda je iza njih, a uspomene na savršeni studentski provod na planini su neprocjenjive i čuvaju se cijeli život. Djelić atmosfere možete pogledati u fotogaleriji http://bit.ly/1RRvNPt!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.