Baka Slišković: Pribojavam se Krupinih prekida

Povodom sutrašnjeg gostovanja HŠK Zrinjskog kod Krupe na Vrbasu, u prostorijama mostarskog premijerligaša održana je redovita press konferencija na kojoj se okupljenim novinarima obratio trener Zrinjskog, Blaž Slišković.

“Rekao bih na početku, da je sada stanje s ozlijeđenim i kartoniranim igračima puno bolje nego u proteklom periodu, izuzev ozljede kapetana Stojkića na kojeg sutra nećemo moći računati. U Krupu idemo s ambicijom da napravimo zadovoljavajući rezultat, a za mene i za Zrinjski zadovoljavajući rezultat je samo pobjeda“, rekao je Slišković.

“Ne kanimo razmišljati o defanzivnoj taktici. Mi ćemo pokušati igrati ofanzivno, kako uvijek igramo i kući i u gostima, a naravno, vidjet ćemo koliko će nam to dozvoliti domaćin. Naravno, kao i svakoj momčadi koja gostuje gore i nama će biti problem teren. Krupa je dugi niz godina navikla igrati na toj podlozi, a mi smo cijeli protekli tjedan trenirali na umjetnoj travi ne bi li se uspjeli prilagoditi uvjetima koji nas gore čekaju. Pribojavamo se njihovih prekida jer su zaista odlični u skok igri. Trudit ćemo se ne praviti prekršaje sa strana i u zoni kornera, te kontrolirati igru i iz te kontrolirane igre vratiti se u Mostar zadovoljni”.

O momčadi Krupe, popularni Baka govorio je biranim riječima:

“Radi se o odličnoj momčadi koja iz godine u godine potvrđuje da je etablirana momčad i da nisu slučajno prošle godine zaigrali u Ligi za prvaka. Mi moramo biti na svom maksimumu, ako ne i više da bi sutra ostvarili pozitivan rezultat. Isto bih dodao da je Krupu teže svladati kad igra na strani nego na svom travnjaku, jer im je defanzivni blok uistinu impresivan. Na sve to imaju brze igrače na bokovima i u stanju su kažnjavati kontrama. Kod kuće oni imaju malo više pritiska i želje da se otvore i igraju napadački, što nije slučaj kad su na strani, pa u toj činjenici vidimo svoju šansu, činjenici da smo i mi itekako sposobni kazniti protivnika u protuudarima”, najavio je Slišković sutrašnju utakmicu protiv Krupe.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.