Austrijska zastava na Kosači: Mostar uz Beč | Jabuka.tv

Austrijska zastava na Kosači: Mostar uz Beč

Austrijska zastava projicirana je u utorak navečer na zgradi Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Ispod zastave je stajao natpis Gemeinsam gegen den Terror odnosno prevedeno na hrvatski jezik Zajedno protiv terorizma.

Ovim simboličkom činom izražena je podrška Austriji zbog terorističkog napada koji se dogodio u ponedjeljak navečer u Beču.

Prema službenim informacijama Ministarstva unutarnjih poslova Austrije, u terorističkom napadu su smrtno stradalo pet osoba, a 22 ih je ozlijeđeno. Policijske akcije i uhićenja u Austriji su u tijeku, a stanovništvo je pozvano na oprez.

U utorak navečer odgovornost za napad preuzela je džihadistička skupina Islamska država (ISIL) dok su u Švicarskoj uhićene dvije osobe povezane s ovim napadom u glavnom gradu Austrije.

Državljanka BiH među ozlijeđenima u Beču

Austrija zatražila pomoć od policijskih agencija u BiH u istrazi o napadaču iz Beča

(www.jabuka.tv)


19 komentara

 • Jebe se beču za vaše zastave..
  Neku noć francuska..
  To je isto ko kad su slon i mrav prelzili most.
  Mrav kaže slonu…
  U jebote što drmamo..
  E vi koji to stavljate na kosaču vi ste taj mrav…

 • Francuska je u prošlosti silno terorizirala svoje mnogobrojne kolonije, pa joj se sada vraća kao bumerang. A ni Austrija se nije puno bolje odnosila prema svojim kmetovima. Sve se plaća, sve se vraća.

  • A Turska je bila užasno dobra. Sto godina rata od pada Srbije do potpune okupacije Bosne i Hercegovine, pa onda još skoro 400 godina rata do izgona Turaka iz BiH. Ali evo kako izgleda, sve su akcije poduzete da se turci opet vrate kao okupatori, bar što se tiče federacije. Koliko smo jedinstveni nebi mogli branit ni jedno malo veće selo.

  • Austrija je valjala pogotovo BiH koju je turska vratila 500 godina unazad! Sto se mene tice, nek se vrati Austrija u BiH! Rado cu biti koloniziran od takvog “okupatora”! Gore nam je s ovom starom crvenom garniturom

 • A tko ih je poslao,tko ih prima u EU, tko podrzava taj projekat. Tko je napravio ozbiljnu analizu koliko ih se asimiliralo koliko radi. Koliko postuju zakone drzava gdje su dosli. Obicno uz njih idu neredi, kaos i nasilje. Nitko ne radi niti zeli raditi. Poslani su da prave kaos , nerede, teroristicke mapade itd. To i rade.

  • Ma kakva asimilacija ili integracija, nema od tog ništa, oni stvaraju državu u državi. U Beču je već 42% stanovnika koji nisu porijeklom austrijanci. Neslužbeno taj broj je puno veći. Još malo pa neće austrijanci moć dobit izbore u Beču. To je već kao u Mostaru.

 • Ovo mi nece u glavu nikako.Ljudi okanite se ćorava posla.Nas nitko ne dira i mirujte.Austrija ce rijesit svoje probleme , a vi nama trazite probleme.Zao mi je žrtava svugdje , ali tko nas šta pita.Vidite li vi da se krupne stvari spremaju…prvo naseli Europu svim i svačim , pa udri koronu , pa provociraj karikaturama i trazi sukobe i dobiješ ih.Okanite se mješat u tudje poslove i tako nas je malo .

 • Kad je naša obitelj pobijena na Badnjak čini mi se Andjelić …je li Austrija išta na to rekla ??Nije boli njih briga konta koljite se koliko ocete.Mirujmo jedni od drugih i svako svoj posao i vjeru nek drži.Nama treba mir , tek je prošao krvavi rat.Okanite se Austrije i Francuske.Imaju oni svoga Kurtza i nek se bore.

 • Đžaba vam zastava….kada pilate platane koji su tu upravo zahvaljujući toj zastavi i državi.
  Lažni ste. Ništa vam nije sveto.
  Ispilati platan star stotinu i pedeset godina….a onda staviti virtualnu zastavu dva sata…
  Jad i bijeda pameti i razums

Komentiraj: