Appleov iPhone 8 u 2017. ruši sve rekorde

Analitičari tvrtke KGI Securities uvjereni su kako će tri iPhone 8 modela u 2017. prijeći brojku od 120 milijuna prodanih uređaja. iPhone 6 i iPhone 6 Plus bili su veliki hit u novijoj povijesti Applea te su se iznimno dobro prodavali. No, iPhone 6 izdanje neće biti ništa u usporedbi s onim što će se dogoditi u 2017.

iPhone 8 modeli trebali bi zasjeniti iPhone 6 telefone, ističe se u izvješću od strane KGI Securities, te se može očekivati prodaja između 125 do 150 milijuna primjeraka uređaja. Visoka potražnja bit će zbog nekoliko razloga – uzbudljiv novi dizajn, AMOLED tehnologija, razne nove značajke kao što je bežično punjenje i ostalo.

U izvješću se navodi kako će bežično punjenje biti na svim modelima, prenosi 9to5Mac. Stakleni dizajn sigurno će izazvati pravu malu revoluciju na tržištu pametnih telefona, tehnologija dual-kamere trebala bi biti bolja od onoga što Apple sada nudi u iPhone 7. Hoće li Apple ažurirati razlučivosti zaslona, ​​ostaje još vidjeti. Apple će koristiti samo QHD AMOLED panele na Pro i Plus modelima,a bilo je i nekih glasina o 4K panelima.

Nama se čini kako bi to bio preveliki zalogaj za Apple u ovom trenutku. Analitičari tvrde kako će Apple sada ponuditi kupcima, po prvi put nakon jako dugo vremena, nešto što je jače i veće od iPhone 6. iPhone 7 nije baš tako oduševio javnost i stručnjake kao što je to bio slučaj kod iPhone 6 modela. Ljubitelji iPhone telefona isticali su kako Apple nije učinio ništa za njih kao korisnike u svojim posljednjim izdanjima – sve je to već bilo viđeno negdje drugdje.

Apple fanovi žele se osjećati posebno i drugačije od drugih i zato im je važno da dobiju nešto novo, uzbudljivo i drugačije. iPhone treba izazvati strahopoštovanje, a mi smo sigurni kako će Appleova tri iPhone 8 modela dominirati u 2017., piše ictbussiness.info.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.