Apel građanima HNŽ-a na maksimalnu odgovornost i poštivanje zapovijedi – Jabuka.tv

Apel građanima HNŽ-a na maksimalnu odgovornost i poštivanje zapovijedi

Stožer civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) poziva građane na maksimalnu odgovornost i dosljedno poštivanje svih zapovijedi Stožera, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

Složena epidemiološka situacija u HNŽ-u, osobito u Mostaru i Konjicu, od svakog građanina, a u cilju pomoći zaustavljanju širenja virusa covid-19, traži maksimalnu odgovornost i dosljedno poštivanje svih zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite, priopćeno je u četvrtak.

Stožer podsjeća da svi neodgovorni pojedinci koji svojim ponašanjem i nepoštivanjem zapovijedi Stožera budu ugrožavali zdravlje i sigurnost građana čine kazneno djelo.

Stoga, pozivamo sve odgovorne za praćenje poštivanja zapovijedi Stožera da, za osobe kod kojih se činjenično utvrdi nepoštivanje bilo koje zapovijedi, a osobito nepoštivanje mjera o izolaciji i samoizolaciji, bez odlaganja primjene najrigoroznije mjere, navodi se u priopćenju Stožera civilne zaštite HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Pa stace jadni narod kad mora ici na posao..posaljite tu ispekciju nek zatvore sve firme na 2 tjedna i gotovo..a ne da neki rade dok su jedni zatvorili..

  • Kako se pridrzavati kad te nece niko da pusti kuci..ako odes sam dobit ces otkaz u firmi..treba sve organizirano zatvorit bilo cim da se neko bavi treba ko i svi 2 tjedna bit zatvoreno..pojedini nemaju srama vazda im malo..hajde sad ispekcija gdje ste..u misijoj rupi se zavukli lopovi..sad vam nece niko dat na crno par stoja pa zato neodate..

  • Sramota privatnici tjeraju ljude da rade izlaze u kontakte s drugima majke mi meni se u kucu nece vratit , nego zatvori sve 15 dana i mirni svi . Ali neka zatvorit ce te vi samo dok pocnu ljudi umirat

  • Lokalni moćnici , tajkuni i gazde se danas sastaju sa gradonačelnikom u 10 sati . Kopilad koju su iskotili je toliko nezahvalna, bezobrazna i razmažena da ju moraju vratiti potplaćenim prosvjetnin radnicima . Tako da će škole i vrtići normalno raditi od ponedjeljka ,a oni će imati vremen za kave ručkove , termine i kurve . Parkirati sq8 r na trotoar danas nema smisla,kome su ga kupovali onda. Radnicima će se plaće snanjiti u pola do kraja godine da se ovo izdravi . Oni ostaju u izolaciji , nebil nas što više pomrlo kako bi mogli komentirat . Provjerena info

  • Gdje su priopcenja iz nasih tabora (gradonacelnika,ministar,vlade zhž,civilna zastota,krizni stozer…) Gdje su pič.e? Kad ste odrzali konfenrenciju za medije i kavnost…ostavili ste narod na cjedilu?!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.