Ante Erceg emotivnom se porukom oprostio od Hajduka i vjerne Torcide

“Bili” će od Al Ahli Shababa za Antu Ercega dobiti odštetu od oko dva milijuna eura, a hrvatski bi napadač u Dubaiju trebao imati plaću od milijun dolara na godinu. No, prije nego što je napustio Poljud i krenuo put UAE-a Erceg se obratio navijačima…

“Hajduk me doveo iz druge turske lige kad nitko nije vjerovao u mene. Govorili su tada mnogi da sam invalid i da više neću igrati ozbiljan nogomet. Prije svega se želim zahvaliti na privilegiji da postanem dio Hajdukove obitelji i da mi se kao Dalmatincu i rođenom Splićaninu ostvari dječački san i najveća životna želja. Klub, uprava, sportski direktor i treneri su vjerovali u mene. Vjerujem da sam to povjerenje opravdao i dao svoj maksimum u svakoj minuti koju sam proveo u  Hajduku”, kazao je Ante Erceg koji se trenutno nalazi u Dubaiju na liječničkim pregledima i samo što nije potpisao ugovor s momčadi Al Ahli Shababa.

“Bili” će za najboljeg strijelca u prošloj polusezoni dobiti oko dva milijuna dolara odštete, a sam Ante bi trebao zarađivati oko milijun dolara na godinu.

“Sve se to se meni i klubu vratilo na najbolji način. Doživio sam predivne trenutke i igrao najbolji nogomet u karijeri. Sada se pružila prilika da odlaskom u Dubai napravim novi iskorak, riješim egzistenciju za sebe i svoju obitelj i da se napravi dobar posao za klub. Koliko god mi bilo teško otići, u 29. godini moram misliti na sebe i svoje. Hvala vodstvu kluba koje je poštivalo moju želju. Bilo je svakakvih nerealnih priča po medijima, no koliko je to igrača mojih godina ostvarilo ovakav transfer iz HNL-a? Ovo je bila prilika koja dolazi jednom u životu i vjerujem da će navijači imati razumijevanja za moju odluku. Nitko ne zna kakav je to osjećaj dok se ne nađe u takvoj situaciji. Želio bih se posebno zahvaliti svim svojim suigračima, svima djelatnicima kluba i svima koji nose Hajduk u srcu na fanatičnoj podršci koju sam osjećao na svakom koraku svog boravka u Hajduku”, kazao je Ante Erceg u razgovoru za Dalmatinskiportal.hr.

Sada već bivši igrač ‘bilih’ na kraju je još dodao.

“Želim još jednom naglasiti da je ovo bila moja odluka i moja velika želja. Ljudi iz kluba, neovisno o transferu, svim su me silama nagovarali na ostanak u klubu, ali od početka imamo odnos poštovanja i povjerenja. Hvala im što su prepoznali moj doprinos klubu i dozvolili mi da napravim ovaj korak. Split je moj grad, Hajduk moj klub i nadam se da ću, ako bude sreće, karijeru završiti u najdražem dresu. HŽV!”, zaključio je Ante Erceg.

3 komentara

Komentiraj: