Anonimni dobročinitelj i ove godine platio račune siromašnim obiteljima

Anonimni Ramac pred božićne je blagdane siromašnim obiteljima platio račune za potrošenu električnu energiju.

Živimo u vremenu interneta, brzog “protoka” informacija, putovanja u svemir i svakojakih “čuda” modernog doba, ali i u vremenu otuđenosti, u kojemu nas iznenadi informacija da još uvijek ima ljudi koji žele pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Već nekoliko godina za redom, jedan Ramac koji želi ostati anoniman, pred božićne blagdane siromašnim obiteljima plati račune za potrošenu električnu energiju.

Nastavljajući sa svojom “tradicijom”, u poslovnici Elektroprivrede HZ HB, odjelu opskrbe u Prozoru, u petak je platio račune za šesnaest obitelji koje nisu bile u stanju podmiriti dugovanje i time im barem malo olakšao svakodnevicu kroz blagdane koji su pred nama, doznaje portal Rama-Prozor.info.

Svoju humanu stranu ovih dana pokazali su i djelatnici HE “Rama”, koji su kroz internu akciju, koju provode svake godine pred Božić, u poduzeću organizirali prikupljanje novčanih priloga za obitelj preminulog Milana Ćavara Miće.

Neka ovo bude poticaj svima nama da u ovo predblagdansko vrijeme činimo dobro jedni drugima! Anonimnom darovatelju i njegovoj obitelji želimo sretan Božić!, zaključuju s ramskog portala.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Blago tebi tko si da si,jer Gospodin takve ne zaboravlja!Ostani dosljedan sebi a Bog ce to stostruko nagraditi!Neka je blagoslovjen tvoj potomak i neka svjetlo novorodjenog djeteta Isusa obasja tebe i tvoj dom, i neka ti nagrada jednoga dana za sva tvoja dobra djela bude kraljevstvo Bozije!

  • Zivimo u vremenu kada se spremnost pomoci osobi u nevolji smatra znakom slabosti i ludosti U to sam se uvjerio na svom primjeru.”,Dobar i manit su braca”,uvrjezlila se ta izreka u nasem narodu,nazalost.Svaka cast gospodinu iz teksta,Bog ga blagoslovio 🙂

  • Ramac svaka časti još i anonimno, Bog će te nagraditi a već te je nagradio plemenitošću i osjećajem za ljude koji su u potrebi.
    Da je sreće Elektroprivreda bi ih oslobodila ili Općina,ali nema toga ovdje.

    • 750 km,,,štaš kad već mogu aluminiju dat struju godinu dana besplatno što nemogu tom “sićom” počastiti svoje djealtnike..i onda u textu do ovoga onaj fratar laprda (oprostite na izrazu) da ostanemo ovdje, komu čemu, zašto pobogu, da mi djete gleda kako drugi su praviji, bolji, veći pametniji samo zato što su nečiji imaju bolju vezu…a ne ne idemo svi odavde, fala bogu granice se otvorile za 10 godina Vam neće nitko raditi il će te se morati ograničiti na samo prodavnice i sl uslužne radnje jer nikoga stručnijega nećete moći uzeti pod svoje (i ja 07.01.2019. idem)…PS: sva blagost učinjenog dobročinstva se gubi ako djelo nije učinjeno anonimno, i to ovaj gospodin zna..dao mu bog milion puta više

  • Pa nece podjelit ove usrane gazde kladionica sto imaju milijarde..svaki dan pljackaju sirotinju a neznaju se za Bozic sjetit bar njih…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.