[ANKETA] Srpski tenisač pod optužbama: “Đoković je bio dopingiran i ima zaštitu ATP-a” – Jabuka.tv

[ANKETA] Srpski tenisač pod optužbama: “Đoković je bio dopingiran i ima zaštitu ATP-a”

Novak Đoković nedavno je odlučio završiti sezonu zbog problema s ramenom. Nekada najbolji tenisač svijeta posljednjih godinu dana ne nalikuje na igrača koji je dominirao bijelim sportom. Spominjali su se privatni problemi, nedostatak motivacije, prenosi Index.hr.

No bivša tenisačica, a danas analitičarka Hélène Pelletier uzbunila je javnost tvrdnjom kako je srpski igrač završio sezonu zbog – dopinga!

“Neki prijatelji i kolege koji su blisko povezani sa svijetom tenisa i prate turnire, uvjereni su da je Đoković bio dopingiran i da ima zaštitu ATP-a”, poručila je Pelletier koja se tu nije zaustavila.

“Neki se pitaju zašto je tako iznenada pao u svojoj igri, zašto je godinu dana bio ispod svojih fantastičnih fizičkih mogućnosti koje je demonstrirao od 2011.? Što je s njegovim osobnim problemima? Je li ozljeda ruke kronični problem koji vuče nekoliko godina ili je to samo izgovor? Je li napravio pauzu kako bi se fizički oporavio i došao u formu ili je riječ o nečemu drugome?”, zapitala se Kanađanka.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.