Hejteri napali glumicu zbog celulita, ona ih uništila: “To tijelo mi je dalo najveći dar, sina”

Hillary Duff na društvenim se mrežama obračunala sa svim hejterima koji su je napali jer ima celulit. Pjevačica i glumica bila je na odmoru sa sinom Lucom kad su je snimili paparazzi, a tabloidi diljem svijeta objavili su te fotografije naglašavajući njen “nesavršeni izgled“.

Nakon razvoda od sportaša Mikea Comrieja, Hilary je u vezi s poduzetnikom Elyjem Sandvikom.

Ovo pišem u ime mladih djevojaka, žena i majki svih dobnih skupina. Uživam u odmoru s mojim sinom nakon napornih snimanja. Uživam na odmoru sa sinom nakon duge sezone snimanja i toga što nismo bili zajedno zbog mog posla, S obzirom na to da internetske stranice i magazini vole pisati o ‘manama slavnih’ – da, i ja ih imam. Moje mi je tijelo dalo najveći dar, Lucu, prije pet godina. U rujnu ću napuniti 30 godina, a moje je tijelo zdravo i služi me. Dame, budimo ponosne na ono što imamo i prestanimo trošiti vrijeme na želje da smo drugačije, bolje ili bez mana. Vi, znate koji se, već znate kako uništiti drugima zabavu, a osim toga posramljujete nas samo zbog izgleda“, poručila je na Instagramu.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Šta li su oni hejteri, koga li je ona uništila? Bože moj vremena, svak vidi svačiju g.zicu i sve ostalo i svak svašta komentira i zamara se glupostima. Teško vrijeme do bola. Prave, ljudske vrijednosti izumiru i sve se svelo na lajkanje, tračanje, ogovaranje. Katastrofa kojom brzinom to ide da mi nismo svjesni koliko smo zapravo jadni sad kad nam je sve nadohvat ruke….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.