Ana Bavrka: Ne poznajem Fahrudina Solaka

Ana Bavrka, atraktivna TV voditeljica čije se ime, kao stručne osobe u tvrtki “Srebrena malina”, dovodilo u vezu s aferom “Respiratori”, reagirala je na tekst povodom informacije da je u subotu u Mostaru predala ruksak s nepoznatim sadržajem Fahrudinu Solaku, jednom od ključnih imena u ovoj aferi.

Bavrka u dopisu Dnevnom avazu tvrdi kako tog dana nije bila u Mostaru.

Ja sam dana, 6. lipnja, bila u Novom Travniku, na Svetoj Krizmi mog brata, gdje sam provela cijeli dan. Također, napominjem da ne poznajem osobno gospodina Solaka pa su tako svi plasirani navodi plod beskrupulozne zloupotrebe mene kao javne osobe koju dovodite u neprimjeren kontekst plasirajući neistinite informacije, navela je Bavrka.

Bavrka je po profesiji diplomirani inženjer radiološke tehnologije, a diplomu je stekla na Fakultetu zdravstvenih studija u Mostaru. Nju je, naime, vlasnik tvrtke Srebrena malina Fikret Hodžić angažirao kao stručnu osobu kako bi tvrtka mogla dobiti dozvolu za uvoz medicinske opreme.

Kako su potvrdili izvori Avaza, Bavrka je u subotu viđena kako suspendiranom direktoru Federalne uprave civilne zaštite Fahrudinu Solaku u Mostaru predaje ruksak i odlazi. On je osumnjičen u predmetu Respiratori, zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom, i Fikretom Hodžićem, vlasnikom Srebrene maline.

Što se nalazi u ruksaku koji je danas Ana Bavrka u Mostaru predala Fahrudinu Solaku?

(www.jabuka.tv)

16 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.