Što se nalazi u ruksaku koji je danas Ana Bavrka u Mostaru predala Fahrudinu Solaku?

Suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite danas je viđen u Mostaru. On je osumnjičen u predmetu “Respiratori”, zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom, i Fikretom Hodžićem, vlasnikom ”Srebrene maline”.

Kako javljaju izvori “Avaza”, Solak je u kafiću “School” duže vrijeme sjedio sam i nije se odvajao od telefona.

U jednom trenutku, kako Avazovi izvori javljaju, nakratko mu se pridružila poznata TV voditeljica iz Mostara Ana Bavrka. Ona je suspendiranom Solaku samo predala ruksak s nepoznatim sadržajem i udaljila se.

Inače, u aferi “Respiratori”, u kojoj je Solak jedan od ključnih aktera, pojavljuje se i ime atraktivne voditeljice Ane Bavrke kao stručne osobe u tvrtki “Srebrena malina”, čija je osnovna djelatnost prerada i konzerviranje voća i povrća.

Fahrudin Solak u Mostaru

Bavrka je po profesiji diplomirani inženjer radiološke tehnologije, a diplomu je stekla na Fakultetu zdravstvenih studija u Mostaru.

Nju je, naime, vlasnik tvrtke”Srebrena malina“ Fikret Hodžić angažirao kao stručnu osobu kako bi tvrtka mogla dobiti dozvolu za uvoz medicinske opreme.

Solak se i 25. travnja vraćao upravo iz Mostara kada je u Konjicu u prometnoj nesreći pao s motocikla i zadobio teže tjelesne ozljede. Zbog toga mu je ruka još u gipsu.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.