Amerikanac osvojio jedan dolar na lotu pa tražio da mu ispišu veliki ček

Možda nije osvojio neki spektakularan dobitak, no ovog muškarca iz Iowe to nije spriječilo da se osjeća kao pravi pobjednik! Tyler Heep osvojio je samo jedan dolar na “strugalici”, ali dobitak je dobitak pa se pobrinuo da za to znaju baš svi!

Naime, otišao je do sjedišta lutrije u obližnjem Des Moines i zatražio da mu dobitak ispišu na ogromnom čeku, upravo onako kako rade s dobitnicima koji osvoje jackpot, prenosi Vecernji.hr.

Rekao sam im da bih volio da mi isplate novce na velikom čeku. Shvatio sam da bi to baš bilo dobro, a njima je to bilo jako smiješno. Iznenađen sam što se nitko tog nije ranije sjetio, napisao je na Facebooku.

Za NBC 13 News je rekao da su ga odlučili tretirati kao da je osvojio milijun dolara:

Odveli su me u stražnju sobu gdje je bila kamera s logom Iowa Lottery. Ispisali su mi veliki ček na jedan dolar i rekli mi da ga podignem kako bi me fotografirali, opisao je što se dogodilo.

Kaže kako je potrošio već pola dobitka na benzin, prenosi Daily Mail, a lokalni staklari ponudili su mu besplatno uokviriti gigantski ček kako bi ga Tyler mogao cijelo vrijeme gledati!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.