Ajaxov novi dres inspiriran Bobom Marleyjem zaludio nogometne fanove

Ajaxova treća garnitura dresova inspirirana čuvenim kompozitorom i pjevačem, kao i promotorom reggae glazbe Bobom Marleyjem, mogla bi biti kandidat za dres sezone nakon što je njen izgled procurio na društvenim mrežama.

Prema uvijek pouzdanom portalu “Footy Headlines”, dres je kreiran u čast reggae izvođača Boba Marleyja, inače autora hita “Three Little Birds” koji je posljednjih godina postao neslužbena himna kluba iz Amsterdama, a pjeva se unutar Johan Cruyff Arene.

Oko ramena na dresu bit će crvena, žuta i zelena boja, dok su spomenute tri ptičice smještene na dijelu dresa oko vrata.

Navijači Ajaxa s velikim odobravanjem su reagirali na izgled novog dresa, te su mnogi izrazili želju da ga što prije vide u svojoj kolekciji, uključujući i pristalice drugih timova, prenosi Klix.

Komentari poput “Nikada nisam kupio dres drugog kluba, ali mislim da ću napraviti izuzetak u ovom slučaju” ili “Danima bih spavao u trgovini da dobijem ovaj dres. Nadam se da ću uspjeti”, samo su neki koji oslikavaju oduševljenje mnogobrojnih nogometnih fanova.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.