AIESEC Mostar ugostio praktikante iz pet država

Pokret mladih – AIESEC već godinama radi na ispunjenu ljudskih potencijala i razvijanju kulture, a lokalni ured u Mostaru je s tim ciljem organizirao projekt Power Up.

Power Up je projekt dolaznih volonterskih praksi koji se implementira u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu, gdje uredi u suradnji sa srednjim školama rade razne radionice koje će pripremiti srednjoškolce za život nakon srednje škole.

Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru je na šest tjedana ugostio praktikante iz Ukrajine, Česke, Turske, Azerbajdžana i Omana koji učenicima prenose svoje kulture i razna znanja iz prezentacijskih vještina, razvoja karijere i praktičnih stvari, kao što je pisanje kvalitetnog životopisa.

Kišni ponedjeljak nije pokolebao naše vrijedne praktikante koji nastavljaju prenositi svoje znanje učenicima na Power Up projektu 😀

Posted by AIESEC Mostar on 15. veljače 2016

Zadaća praktikanata je da upoznaju srednjoškolce s mogućnostima nakon srednjih škola te da ih motiviraju u proaktivne buduće studente našeg grada.

”Kroz svoj boravak ovdje, praktikanti će upoznati našu kulturu i ponijeti je sa sobom u svoje zemlje. Pored toga, pri kraju ovog projekta će se održati event pod nazivom ”Global Village” gdje će ljudi grada Mostara imati priliku upoznati se sa njihovom kulturom. Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete u tom događaju o kojem ćete biti obaviješteni putem društvenih mreža na vrijeme te da na najbolji način predstavite svoju zemlju i svoju kulturu”, navode iz AIESEC-a.

Više o samom projektu, radionicama i prilike za druženje s praktikantima možete pronaći na službenoj facebook stranici AIESEC Mostara.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.