AIESEC Mostar otvorio aplikacije za nove članove!

AIESEC je jedna od najvećih studentskih organizacija koja studentima pruža mogućnost za osobni i profesionalni razvoj. Kroz godine djelovanja AIESEC razvija novu generaciju lidera i povezuje ih sa kompanijama, obrazovnim institucijama i nevladinim sektorom.

Alumni zajednica AIESEC-a broji više od milijun poslovnih i svjetskih lidera kao sto su Koffi Anan, Bill Clinton, ali i slavni glazbenik Mick Jaegger. Do danas, AIESEC je osigurao preko 480.000 stručnih i volonterskih praksi, a sve sa ciljem pružanja visoko kvalitetnog iskustva mladim liderima koji vjeruju u bolji svijet.

Od 1948.e godine, kroz našu organizaciju je prošlo mnogo lidera koji su poznati iz prošlosti, u sadašnjosti, ali će se pamtiti i u budućnosti..#BudiRadiOstvari #bro #AIESECMostar #AIESECBiH

Posted by AIESEC Mostar on 16. kolovoz 2015

Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru je podijeljen na nekoliko funkcionalnih područja, a to su:

International operations – dolazne i odlazne prakse; u timu za dolazne prakse studenti formiraju projekte u Mostaru na koje dovode studente iz drugih država, dok u odlaznim praksama naši članovi pripremaju studente iz naše države za odlazak na međunarodne stručne i volonterske prakse.

Sales – S obzirom na to da je AIESEC studentska neprofitna i nevladina organizacija, sav novac potreban za djelovanje dobiva se od pratnerstva i sponzorstva, koje članovi ovoga tima ostvare. Kroz ovo područje članovi rade na svojim komunikacijskim i sales vještinama te im se omogućuje približiti sliku poslovnog svijeta.

Marketing i PR – ovaj tim se bavi promoviranjem AIESEC-a Mostara u svrhu projekata, regrutacija, eventa i slično, ali i medijskim promviranjem sveukupnog djelovanja kroz godinu. Kroz ovo područje članove potičemo na inovativnost i kreativnost te im omogućavamo razvijanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina.
Human resources – tim koji ponajviše djeluje interno, brinući se o edukaciji i kvaliteti rada naših članova, ali i primanjem novih članova te osiguravanju svim našim članovima nezaboravno i kvalitetno AIESEC iskustvo. Rad u ovom timu će vam omogućiti razvijanje vaših prezentacijskih i facilitatorskih vještina.

Kroz ovu organizaciju studenti će prije svega razviti vještine koje ne mogu nikako naučiti u teoriji, nego samo u praksi. Neke od tih vještina su prezentiranje, javni govor, rad u timu, time managment, i sve ostale soft skills.

”AIESEC je također i velika platforma za prijateljstvo, studenti će steći nove prijatelje kroz rad u lokalnom uredu, kroz nacionale konferencije, međunarodne konferencije, i naše praktikante kako na odlaznim tako i na odlaznim praksama. Ako želiš biti dio ovog predivnog iskustva, ako se želiš aktivirati u svom društvo te ostvariti promjene, onda svoju aplikaciju ispuni na sljedećem linku.

Prati nas i na nasoj facebook stranici AIESEC Mostar gdje redovno objavljujemo aktivnosti lokalnor ureda te informacije o članstvu. Oživi svoje studentske dane s nama! Budi AIESECer, radi uporno, ostvari promjene”, poručuju iz AIESEC-a.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: