Posušje: U požaru ozlijeđen djelatnik Lagera, policija otkrila identitet počinitelja

U subotu, 29. kolovoza u 13:25 sati PU Posušje zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj palio korov na njivi, koja se nalazi u blizini Vukovarske ulice u Posušju (južna obilaznica), te da je tom prilikom nastao požar koji se proširio na krug poduzeća Lager d.o.o. Posušje, pri čemu su izgorjele dvije karoserije teretnog vozila kao i platforma za izložbu vozila.

Požar su ugasili pripadnici Vatrogasnog društva Posušje i djelatnici poduzeća Lager, a prilikom gašenja požara jedan djelatnik poduzeća Lager d.o.o. Posušje zadobio je tjelesne ozljede za sada neutvrđenoga stupnja te je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlje Posušje prevezen u SKB Mostar. O svemu navedenom izvješten je dežurni županijski tužitelj.

Policijski službenici PU Posušje izvršili su očevid te su poduzeli i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja kaznenog djela Izazivanje opće opasnosti iz čl. 323. KZ-a FBiH.

Identitet mogućeg počinitelja opisanog kaznenog djela je poznat i isti će uskoro biti saslušan u svojstvu osumnjičenoga, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Ovaj ce vjerojatno dobit 3-5g zatvora.
    A pola posusja na heroinu i kokainu,sitni dileri se mijenjaju svako par godina.oni dobiju po 5mj i slicno.
    Bolan tuzitelji napusite se kurca toj sirotinji.korumpirana mafijo.
    Kurac pusite,stitite kriminalce.
    I novinari postali narkomanija i kriminalci.okanite se nesretni slucajeva.gledaj te si djecu sta HEROIN i dileri uradise od danasnjeg drustva niko o tome neprica.cak ni crkva.samo ti pali pajdo

Komentiraj: