Nove kolekcije jesen/zima 2014./2015. u Mepas Mall-u

Došlo je vrijeme da ponosno na vješalice izložite toplije odjevne predmete. Zaboravite dosadne kombinacije za tmurnu jesen i hladnu zimu, poigrajte se s bojama, materijalima i uzorcima novih kolekcija koje su stigle u Mepas Mall.

Poznati svjetski brandovi, koje možete pronaći u centru, ove jeseni će vas ponovno oduševiti novim kolekcijama, modnim rješenjima i trendovima. Najfiniji materijali, mnoštvo detalja, dodataka i moderan dizajn koji ide ukorak sa svjetskim trendovima osvježit će vašu garderobu i zadovoljiti različite ukuse.

Ključni komadi novih kolekcija slave stil pedesetih godina prošlog stoljeća, ističu ženstvenost, eleganciju i fascinirat će sve modne zaljubljenike. Poznate modne kuće potrudile su se objediniti sve trendove, tako da svaka osoba može pronaći idealne trendovske komade garderobe za sebe i pritom zadržati svoj osobni stilski pečat. Tople pastelne nijanse i boja jesenjeg lišća donose elegantna izdanja u kojima dominiraju haljine ženstvenih krojeva, odijela muškog kroja i kaputi jednostavnih linija.

Ukoliko pratite modu i volite se poigrati s modnim trendovima, svakako prošetajte do Mepas Mall-a i iz najbolje ponude potražite savršene komade odjeće koji će se uklopiti u sve prilike. Pozdravite raskošnu jesen i ukrasite vaš stil daškom glamura.

Vaš Mepas mall
Lifestyle u trendu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.