Vikend uz TV: Sjajni filmovi uz Europsko prvenstvo koje smo dugo čekali

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Bilo jednom u Americi – 22:47h HRT1

Veličanstvena priča u kojoj pratimo životni put dva problematična dječaka. Židovskim krajem NewYorka 20-tih godina prošlog vijeka vladaju bande, među kojima je i banda na čijem čelu su sitni prijestupnici , dječaci Max i Noodles. Prijatelji zajedno odrastaju i zaklinju se jedan drugom na vječno prijateljstvo i vjernost.

U vrijeme prohibicije sve više se uvlače u kriminalni milje, a poslije jednog mafijaškog obračuna Noodles završava u zatvoru. Po izlasku iz zatvora već kao starac, vraća se u rodni kraj i prisjeća se svog djetinjstva i mladosti, doba dječjih bandi, prohibicije i mafijaških obračuna u NewYorka.

Nasljednici – 20:10h HRT1

Dramedija o putovanju oca koji preispituje vlastiti život nakon što se našao u tragediji. Ono što je započelo kao putovanje na kojem je krenuo suočiti se s prošlošću postaje topla obiteljska priča.

Buntovnica u internatu – 21:00h RTL

Urnebesna priča o Poppy, buntovnoj tinejdžerici koju, nakon brojnih upozorenja njezina oca, šalju u strogi internat u Englesku u pokušaju da poprave njeno ponašanje. Pod budnim okom učiteljice i okružena novim krugom prijatelja Poppy uviđa da je njen stav neće daleko dovesti.

No, bez obzira što mora odrasti u mladu damu, to ne znači da divlje dijete u njoj miruje. Naprotiv, ono svaki slobodan trenutak provodi uznemirujući ovu uglednu školu.

Sport

UEFA EURO 2020: Turska – Italija – 21:00h HRT2

Uživajte u kvalitetnom dvoboju između Italije i Turske koja je napravila veliki iskorak u rezultatima posljednje dvije godine.

Subota

Film

Tango i Cash – 19:55h DOMA TV

Tango je policajac koji se odijeva u skupa odijela, uvijek ima elegantnu kravatu i drži do svoga izgleda. Cash je, naprotiv, policajac koji ne mari za izgled i doima se poput skitnice. Suparnici su na poslu, ne slažu se najbolje, no zajedničko im je da kriminalci strahuju od njih.

Oni su najbolji u svemu. I kad jednom svaki od njih zaplijeni po jednu golemu pošiljku droge, šef bande odluči uništiti ih obojicu.

Odbjegla nevjesta – 20:12h HRT1

Maggie je žena koja je pred oltarom ostavila toliko zaručnika da su je prozvali ” Odbjeglom Nevjestom “.Njujorški reporter dobio je zadatak da o njoj napiše članak.

Pronađe je u malome gradu u Marylandu, gdje provodi vrijeme s obitelji i sprema se za novo vjenčanje. No, što više vremena provodi s upornim reporterom, Maggie se sve češće pita želi li se doista udati za svoga zaručnika.

Dugi oproštaj – 20:15h RTL2

Prije osam godina izgubila je pamćenje, a sada joj iskusni detektiv pomaže da se sjeti svoje prošlosti. Zaboravljeno najčešće ne znači i zauvijek izbrisano.

Sport

UEFA EURO 2020: Rusija – Belgija – 21:00h HRT2

Rusi će imati težak zadatak jer idu “na noge” jednom od favorita ovog prvenstva.

Nedjelja

Sport

UEFA EURO 2020: Engleska – Hrvatska – 15:00h HRT2

Napokon smo dočekali nastup Hrvatske reprezentacije, a svoju prvu utakmicu igraju protiv Engleza koji nas se dobro sjećaju iz polufinala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Film

Wolverine – 22:15h RTL

Legendarni lik iz X-Mena počinje novo epsko putovanje u suvremenom Japanu u filmu Wolverine. Film je nadahnut hvaljenom pričom iz Marvelovih stripova kada Logana, stoljećima stari mutant poznat pod imenom Wolverine, namame u Japan koji nije vidio od Drugog svjetskog rata – i u skriveno carstvo jakuza i samuraja.

Na rubu divljine – 20:00h RTL

Skriveno neprijateljstvo postarijeg milijunaša i intelektualca i modnog fotografa, ujedno i ljubavnika njegove žene, razmaše se punom snagom kad se nakon avionske nesreće nađu u očajničkoj borbi za preživljavanje u divljinama Aljaske.

Nakon što ih napadne razbješnjeli medvjed, oni postaju svjesni ozbiljnosti situacije u kojoj moraju pronaći način kako zatomiti međusobnu mržnju i zajedničkim snagama uspjeti preživjeti.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.