5 popularnih serija koje želite zaobići

Ovih dana kada serije postaju sve popularnije, sve više je onih koje iz sezone u sezonu postaju sve lošije i lošije.

Baš kad se gledatelji “zagriju” za seriju s prvom sezonom koja je u gotovo svakoj seriji ponajbolja, daljnim sezonama dolaze razočarenja jer jako često kreatori serija gube ideje za daljne sezone dok se vjerni fanovi nadaju epizodama zbog kojih ih je ta serija ispočetka osvojila.

>> Pročitajte i: 5 odličnih serija koje vas neće razočarati

Za vas smo izvodjili neke od najpopularnijih koje nisu uspjele pratiti kvalitetu iz prvih sezona…

Dva i pol muškarca (Two and a half men)

Humoristična serija koja govori o muškarcima, ženama, seksu, izlascima udvoje, majkama, samohranim roditeljima, bratsko-sestrinskim odnosima, zamjenskim obiteljima, novcu i ljubavi.
Charlie Sheen je bio jedan od onih likova koji svojom pojavom i dobrom glumom prekriju neku od loših epizoda ili čak sezona. Ali, nesuglasicama Sheena sa kreatorima serije, pogoršavala se i serija, a najgore od svega se moglo vidjeti nakon odlaska Sheena iz serije pri čemu ga je Ashton Kutcher pokušao dostojno zamijeniti.

Živi mrtvaci (The walking dead)

Horror serija “The Walking Dead”, temeljena na stripu bestseleru Roberta Kirkmana (“Invincible”), epska je avantura o preživljavanju. Na seriji su radili poznati producenti: Frank Darabont (“Shawshank Redemption”, “The Green Mile”) i Gale Anna (“The Terminator”, “Aliens”, “Armageddon”), ali kao da nisu bili spremni na oduševljenje fanova nakon prvih sezona i velika očekivanja za iduće sezone koja producenti nisu ispunili.

Riverdale

Nakon smrti jednoj od bogatih i popularnih Blossom blizanaca 4. srpnja, mali grad Riverdale istražuje njegovo ubojstvo. Serija počinje u rujnu, na početku nove školske godine, koji sa sobom nosi i nove učenike, odnose i otkriva misterije od prošlog 4. srpnja.

> Pročitajte i: 5 razloga zbog kojih serije postaju popularnije od filmova

U 2 iznad spomenute serije se pad kvalitete tijekom sezona lakše opravdava jer je snimljeno 9+ sezona, a Riverdale ima snimljene tek 3 sezone i velik broj razočaranih fanova koji su ostali uz seriju nakon prve sezone.

Prison Break (Zakon Braće)

Lincoln Burrows osuđen je na smrtnu kaznu i trebao bi biti pogubljen za nekoliko mjeseci zbog ubojstva za koje je njegov mlađi brat Michael siguran da nije počinio. U nedostatku drugih opcija i sa sve manje vremena koje preostaje njegovom bratu, Michael poduzima drastične mjere kako bi završio u zatvoru Fox River, istom zatvoru u kojem se nalazi Lincoln. Jednom unutar zatvora, Michael – inače građevinski inženjer dobro upoznat s nacrtom zatvora – počinje provoditi zamršeni plan za bijeg s Lincolnom.
Nakon odlične prve 4 sezone treba prestati gledati kako se ne bi naglo razočarali, jer svakom idućom epizodom i sezonom radnja sve manje ima smisla.

Lovci na natprirodno (Supernatural)

Prije dvadeset i tri godine Sam (Padalecki) i Dean Winchester (Ackles) su zbog tajanstvene i demonske natprirodne sile ostali bez majke. Otac ih je odgojio kao vojnike. Naučio ih je sve o paranormalnom zlu koje postoji u mračnim zakucima i na zabačenim cestama Amerike… i naučio ih je kako da ga ubiju.
Snimljeno je čak 14 sezona serije čiji fanovi nerijetko na forumima naglašavaju da su glavni likovi razlog zbog kojih i dalje gledaju seriju a ne radnja serije koja je prema mišljenju mnogih osjetno lošija nego prvih par sezona.

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

(www.jabuka.tv | K.A.)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.