5 make-up grešaka koje se Francuskinjama nikada ne događaju

Nekako se čini da Francuskinje uvijek izgledaju besprijekorno pa bismo pomislili da troše puno vremena na brigu o izgledu.

No zapravo je više riječ o tome što Francuskinje ne rade, a ne o tome što rade kako bi izgledale tako dobro. Saznajte kojih se to 5 make-up grešaka Francuskinjama nikada ne događaju, piše Zadovoljna.hr.

1. Tragovi ruža na zubima

 

Francuskinje obožavaju nositi ruževe crvenih nijansa, ali nikada im se neće dogoditi da im ruž završi na zubima.

“Nije neobično vidjeti Francuskinje bez trunke šminke na licu koje pritom izgledaju odlično, a njihova tajna je u tome da jako paze na kožu. Francuskinjama se neće dogoditi da odu spavati s make-upom”

2. Kriva nijansa tekućeg pudera

Francuskinje uspješno izbjegavaju nošenje krive nijanse pudera, greške koja se očituje u vidljivoj liniji u predjelu vilice koja ističe razliku između boje lica i vrata. To im uspijeva zato jer umjesto gustih i teških pudera radije biraju laganije i prozračnije pudere koji pružaju prirodan izgled te se bolje stapaju s tonom kože, a lice izgleda svježe.

3. Pretjerano čupanje obrva

Prirodni izgled je pravilo kojeg se Francuskinje strogo pridržavaju kada je riječ o obrvama. Gotovo je nemoguće vidjeti Francuskinju s pretjerano počupanim obrvama, a urednima ih održavaju tako što ih jednostavno počešljaju kako dlačice ne bi neuredno stršale.

4. Pretjerano konturiranje

Pretjerano konturiranje i naglašavanje dijelova i crta lica za Francuskinje je veliko ne. Kako bi licu dale prirodan sjaj, umjesto nanošenja nekoliko slojeva highlightera, stavljaju ulje za lice na točke lica koje žele istaknuti i i tako u prvi plan stave ono najbolje na svome licu.

5. Odlazak na spavanje s make-upom

Nije neobično vidjeti Francuskinje bez trunke šminke na licu koje pritom izgledaju odlično, a njihova tajna je u tome da jako paze na kožu. Briga o koži počinje sa skidanjem šminke prije spavanje baš svaku večer. Francuskinjama se neće dogoditi da odu u krevet s make-upom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.