300 Playstation 5 konzola inspiriranih PS2 dizajnom stiže u prodaju – Jabuka.tv

300 Playstation 5 konzola inspiriranih PS2 dizajnom stiže u prodaju

Neovisna kompanija SUP3R5 prodavat će ovog tjedna 304 crne autentične Playstation 5 konzole rađene po uzoru na dizajn starijeg brata PS2.

Konzole se isporučuju i s DualSense kontrolorom i koštat će 649 dolara, dok će vas dodatni 500 DualSense koštati 99 dolara. SUPE3R5 će otvoriti prednarudžbe 8. siječnja u 21 sata po našem vremenu na njihovoj web stranici.

Potencijalni kupci će moći kreiratiprofil i sačuvati svoje podatke na stranici prije nego što prednarudžbe krenu kako bi se ubrzao postupak plaćanja, a kompanija obećava da će se poduzeti mjere sigurnosti za borbu protiv botova i preprodavača.

Američka tvrtka potvrđuje da će slati proizvode internacionalno, ali čak iako uspijete da rezervirati jednu konzolu, ne zna se točno kad biste ju trebali dobiti.

Kompanija očekuje da isporuka konzola i dodatne opreme krene u proljeće, ali vrlo je moguće da će se datumi mijenjati u ovisnosti od dostupnosti. Možete zatražiti i povrat novca ali samo prije slanja narudžbi, mada se u slučaju neispravnih proizvoda mogu napraviti izuzeci, prenosi Noob.ba.

SUP3R5 napominje da je kontrolor rastavljen kao dio procesa konverzije, čime se poništava Sony-evo standardno pokriće jamstva. U slučaju konzola to nije slučaj, tako da kupci ne bi trebali imati problema s jamstvom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.