3 tipa muškarca koje žene obožavaju

Nema sumnje, postoje tri tipa muškaraca koji nikad neće imati problema naći partnericu. 

Tip 1. On je snažan i muževan
Oni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji već tisućljećima plijene pažnju. Muževnost je ono što pali žene i predstavnici ove skupine muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve. Scene iz filmova u kojima preplanuli vrtlar čvrstog, mišičavog i oznojenog tijela prezentira svoju sirovu snagu nešto su što će privući gotovo svaku ženu. Tu naravno ne govorimo o dubljim emocijama već i sirovoj strasti.

Tip 2. On ima stila
Elegancija i pristojnost, pomno birana odjeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će nedvojbeno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati što žene vole, a odgovor glasi – vole biti mažene i pažene.

Ova činjenica može se također nazvati životinjska privlačnost jer kako objašnjavaju stručnjaci, baš kao i u životinjskom svijetu, gdje mužjak primjerice ptice ženku osvaja čvrstim i sigurnim gnijezdom, i žene privlači sigurnost i toplina.

Tip 3. On ima ‘ono nešto’
Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam spomen pojma ‘ono nešto’. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju dojam da bi mogli biti ‘otrov za žene’, ljepši spol ničim izazvan zaključi ‘on ima ono nešto’, i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

‘Ono nešto’ može biti bilo što. To je ponekad seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog dojma koji netko stvara. (zadovoljna.hr)

(www.jabuka.tv)

 

2 komentara

  • znan i ja jedno dvojicu što su imali ono nešto , a sad kad ih vidiš ne znaš kud udaraju od muke mislili su da su neodolijivi pa in se razbilo o glavu zavilo ih ono nešto u crno

  • It’s white silica from the bototm of the lagoon. People put it on their skin as a health treatment. It’s suppose to make your skin soft and nice. When in Rome

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.